Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#435578 KawaBazsy Előzmény: #435576

Jah, ilyeneket néztem, itt Pécelen is van egy 2006-os 1.67M irányáron. Ok, a porlasztóról olvastam, de nem olyan vészes az ára tkp..

#435442 KawaBazsy Előzmény: #434026

VW elment, úgyhogy nem rontja itt nekem az utcaképet. Sógor Mondeo Tdci-t nézett magának többet, viszonylag jó az áruk vmiért, most olyat hajkurászok 1,5 körül. Vkinek tapasztalat vele?

Előre hozom, mert fontos…

#434575 hosszhuszár

Előre hozom, mert fontos lenne..))

Urak.

Még a nyáron kérdeztem, tud e valaki okosba vizsgáztatást.

Egy usa rendszerű utánfutót kéne forgalomba helyezni, rendszám, még nem volt rajta.

Akkor páran írtak lehetőségeket, de eltüntek a gépemről, vagy nem találom.

Köszönöm!

Urak. Még a nyáron kérd…

#434562 hosszhuszár

Urak.

Még a nyáron kérdeztem, tud e valaki okosba vizsgáztatást.

Egy usa rendszerű utánfutót kéne forgalomba helyezni, rendszám, még nem volt rajta.

Akkor páran írtak lehetőségeket, de eltüntek a gépemről, vagy nem találom.

Köszönöm!

#434086 Sumér harcos Előzmény: #434071

meg egyébként szellem szinten kurta kemény energiák kavaroghatnak abban a fenyőmerciben...

a hideg is rázna benne..

sok ilyen sztorit hallottam már babonás vok,még autonál is..

pl. egy sztori..

kihoztak egy ladát a 70-es évek végén a merkurtól itt a faluban,gyönyörű volt,paff tulaj karambol meghalt,kocsi megcsinál rokonság falun belül még többért eladta,mint az uj ára......2.tulaj rá 1 év karambol ,meghalt....asszem ez után nem csinálták meg többé...

de van saját sztorim is:)

volt egy kombi franciám szintén 2004-ben zsirként kihoztam szalonból...

nem is nagyon figyelgettem én a rendszámát....

de jött egy kis fekete buksza ismerős és egyfolytában azzal szorakozott,hogy 22-es van a rendszámában -az szerencsétlenséget hoz...ez az auto igy meg úgy...röhögtem rajta:)

erre talán rá egy fél évre- évre felboritottam az autót...

a kis boszorkány megrontotta szegény kombit:)

#434026 KawaBazsy Előzmény: #434019

Épp most volt vki, aki ilyen W140-est (Fenyő féle) adott volna cserébe telekért. Mondtam anyámnak, h ingyen se kéne.. :-)

Touareg-et lefoglalózták, remélem elmegy, s akkor megint az ezüst nyíl állhat a ház előtt..

http://www.hasznaltauto…

#434019 Sumér harcos

http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/s_600/mercedes-benz_s_600_l_automata_designo-4780472

(A hozzáértőknek: mindkét trafósor új, darabja 300.000.-ért tandempumpa 500.000.-ért ABC szintszabályozó szelep első-hátsó darabja 300.000.-ért, generátor 400.000.-ért stb. Ezek az alkatrészek kivétel nélkül tipushibásak, kb. 100.000 km-nél tönkremennek, de ebbe az autóba már új cikkszámos eredeti alkatrészek kerültek. )

hát ez barátok között is 2misi felett van,amit ráköltött hirtelen....ennyit költ rá ,akkor a faxnak adja el már...

mondjuk ezt a 2002-es s600-at kb. a mesében fogja eladni 7 miskáért,akármilyen jó is...

#433813 Sumér harcos Előzmény: #433812

nekem is vmi "nyalják ki" kaliberű szójáték ugrik be egyébként:)

ezek hülyék-ennyire hiányzik a létszám a börtrönökben-igy is teltház van mindenhol...

azon agyaltam...hogy nálam volt-e ilyen...de nem...olyanom megesett,hogy 3 éven belül 2szer elvették a jogsimat gyorshajtásért 2honapokra,plusz pénz bünti.....de ki sem lehet néha védeni őket...

ezért lehet a szőrmentén érintettségem mondatja velem,de haragudnék rájuk asszem nagyon,ha ez törvény lenne:))

#433812 hosszhuszár Előzmény: #433811

kell a létszám a börtönökbe is..))

Igazából enyhe túlzás, nem is értem.

És nem fogházat ír, börtönt...