OTP charton (napos) aalakul egy markáns bearish slingshot, önmagában nem mértékadó, de amíg érvényben van, nem longolom a papírt.
OTP charton (napos) aalakul egy markáns bearish slingshot, önmagában nem mértékadó, de amíg érvényben van, nem longolom a papírt.
Ami persze műbika, de mai világunkban már lámpással sem találni valódi, eredeti lényegükben létező dolgokat. Tehát ha ez a bikapótlék száguldani kezd, nincs mese, menni kell vele. )
Lehet még esés, vannak negatív tendenciák bőven, de amikor hetente jönnek a megmentés hírei, akkor kicsit meginog a vérmedvét illetően az ember és kezd hinni az éledező bikában. )
http://www.portfolio.hu/gazdasag/titkos_kinai_ajanlat_az_euro_megmentesere.156933.html
A vételeim nem voltak túl szerencsések, amikor vettem nem volt sok időm tőzsdézni.
Pannergy nekem is szimpatikus, de egyelőre nincs akkora potenciál benne (rövid távon) , mint az E-starban. Szerintem is lufi volt a papír 10000 felett, de a mostani árazás mellett már megéri.
FHB-m nekem is volt kb. 450ről 50x-ig, azóta nem is néztem rá.
További esést várok, egy ideig szárazon tartom a puskaport.
Remélem a befektetők nem nézik tétlenül, hogy le kell nyelniük a görög kötvényekbe fektetett pénzük nagy részének elvesztését.
Ha cashed van sok, nem veszthetsz. Igaz, nem is nyersz.
FHB vételeim nekem is vannak 480 környékéről, de legtöbb az alattról, ebben én is reménykedem, hogy lesz sokkal fentebb is, A többit meglátjuk, én PE-re teszek még leginkább, másban nem nagyon bízom. Legkesésbé E-star lufiban. Sok sikert azért!
(A topikhoz meg a kereskedéshez is.)
Kuncogni csak szabad, legfeljebb majd a piac ráfagyasztja az ember arcára a mosolyt.... :))
A kritikát elfogadom, nem zavar, mert tudom hova tartok.
Jó kuncogást! :D
Ez a topik lehetne a humor topik altopikja akár. Minden értelemben.
Ismét eltelt egy hét.
A pénteki zárókkal, de már jövőhétre vonatkozó kimutatást teszek közzé. A bef. hiteleket kinulláztam a Pannunion pakk értékéből, a maradékot cashként tüntettem fel.
E-star I: -1,45%
9,63%
E-star II: 0%
10,85%
FHB I: -16,13%
12,36%
FHB II: -10,34%
11,57%
OTP: -20,26%
17,45%
Cash: 38,15%
Az E-star pakkot bővítettem és további vásárlásokat tervezek 7000 alatt (majd meglátjuk lesz e rá lehetőségem).
Az OTP-ben nem bíztam eléggé ezért realizáltam az egyik pakkot 0+broki díj árban. Jövőhéten nem zárom ki, hogy visszaszállok, amennyiben a kitörést visszateszteli. Hétfőn teszek fel chartot.
Ui: Gyanús ez az őszi optimizmus, igyekszem a cash-t min. 30% felett tartani.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/pannunion_a_nyilvanos_veteli_ajanlat_hatalyba_lepett.156836.html
Elhárult az akadály, jövőhéten megjön a cash:D
Nem szeretem a cash-t azzal nem tudok elég nagyot bukni.
Mielőtt megkérdeznéd hol a tegnap eladott OTP eladási ára, közlöm az bef. hiteles volt.
A piaci mozgásokra megjött a válasz a Pannuniontól: http://www.bet.hu/newkibdata/108589091/Egy_b_t_j_koztat_s_2011.10.12.pdf
Ok rendben.
Cash: <1%
Egyelőre azért nem akartam cash-t írni, mert kb. 2 hét múlva utalok még ide.
Akkor talán maguk az arányok nem jelentenek így semmit.
Pl nekem most csak CIG-em van, a tőkém 2,6%-a, a többi 97,4% cash pihen a számlámon.
Viszont ha ezt a 2,6%-ot hívom 100%-nak, az úgy vhogy nem stimmelődik, hogy 100% CIG...
:-)
Nem terveztem a szabad tőke szerepeltetését a kimutatásban egyelőre.
Ez így 100%. A százalékokat hogyan értelmezzük? A részvényekbe fektetett tőke megoszlása a szabad pénz nélkül?
Ha tegnap realizáltál otp-t akkor lennie kell a tőkéd egy részének kp-ban is ha nem vettél újdonságokat.
Kérdésedre nem tudok választ adni.
Az elkövetkező félévre datálom, az IMF hitelfelvétel előtti időszakra. Volt benne kis költői túlzás is re: Telekom osztalék.
Na összeraktam gyorsan a beker. árakra egy kimutatást.
Tegnap 3443-on eladtam az OTP II pakkom, ezért az már nem szerepel benne.
E-star:8,79 %
FHB I: 11,28 %
FHB II: 10,55 %
OTP:15,91 %
Pannunion:53,47 %
oké, félreértettem.
súly mképp szükséges + időben korrektül kéne vezetni, nm úgy, mint korábban.