Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: sd

#433647 Frontin Előzmény: #433622

Nem ütött ki a stop, ezen meglepődtem megmondom őszintén. Nem tudom hogy örüljek e neki, annyian akarják megmenteni Európát hétvégén, oroszoktól a brazilokon át mindenki, szerintem még banghlades is összefog értünk. Csak nehogy több száz pontos gap-el nyissunk fölfelé hétfőn, mert akkor kaki lesz. Persze lehet hogy jobb lenne letudni egyben az egészet, ugorjunk minnyá 20k-ig aztán elégedett lehet a longolda.

#433622 Ibiza Előzmény: #433585

hehe...bent maradt egy shortom... záróra teljesült.. G20 az nem jó.. bekavarhat... de havi zárót eddig mindig felnyomták.. erre spekuláltam..

#433585 BudFox Előzmény: #433584

ha nem lesz ebből visszaesés..én is várakozó álláspontra helyezkedem..de longolni azthiszem nem fogom..

#433584 Hathor Előzmény: #433581

na erre a 30percre nem csinálok már semmit, inkább elmegyek a gyerek foci edzésére..

Hétvégi G20 sem biztos, hogy esést jelezne előre, ott mindig megoldják a világ gondjait, aztán minimum tartás jön rá.

Jövőhéttől új koncepcióval állok elő a magam részéről a tőzsdén.

Elmegyek egy napra kikapcsolni, és új gondolatok jönnek fel, rájövök mit nem kéne tennem, vagy mit kéne.

Na 485ös shortok most lennének nettó nyereség kezdeténél.

#433581 BudFox Előzmény: #433574

hát nehezen akarják megadni magukat kinnt is..de itthon méginkább...ejj...de nehéz a medve piacon tartani a shortot..röhejes..

Re: nincs cím

#433576 Hathor Előzmény: #433567

3.péntek van ma? Határidő zárások?

Abnormális mennyiségek lesznek záróban megint akkor.

szerk: ja nem, második..

#433575 Forcag Előzmény: #433567

Remélem itt hétvége előtt 3 napos szenvedés után eldőlt a csata... Irány a pincébe kicsi-pici rossz gyerek Buxika...

Jó hétvégét!!

#433572 BudFox Előzmény: #433568

én is ezért maradok shrotban..aztán ha szívunk akkor szívunk..ahhoz már hozzászoktunk :-))

szóval igen...ez az zóna nagy ellenállás...

nem fogja szerintem átvinni..a Finviz -en látom a forgalmat...kezd elfogyni a forgalom az emelkedésben..tegnap már nagyon alacsony volt.. ma is nyitás óta egyfolytában esnek..

és mit szól ahhoz az esti 8 órás adathoz ?

Federal Budget Balance -65.0B -134.2B

70 Mrd dollárral kéne javulnia az egyenlegnek hogy zöld adat legyen..én shortolom tovább...még

#433570 Előzmény: #433566

Én azt nem értem, hogy a cikk írója miért nem veszi azt figyelembe, hogy kiesett évi 2-300 milliárd Forint garantált ÚJ TŐKE a BUX-ról, aminek alapján inkább az a valószínű, hogy eddig nem voltak reálisak az árfolyamok, illetve, hogy azért voltak ott, mert mindig volt, aki megvette a papírokat. Most egyszerűen csak helyrekerül, hogy "kis ország, kis foci", ezek a részvények igazából játékpapírok. Úgy is mozognak...

#433565 BudFox Előzmény: #433559

este 8 kor fog bezuhanni..ha rossz lesz az adat...én lassú lecsorgást várok odakinnt....meglátjuk bejön -e?

#433559 Hathor Előzmény: #433558

486-485re tudnék adni most 30kontit, csábító. Nem tudom egy órára megéri e, nem nagyon akarnak beverni minket.

#433558 BudFox Előzmény: #433549

Ma este 8 kor jön ám még egy adat arra is figyelni kéne...trade balance...-135 Mrd volt 65 Mrd -ra várják...gyakorlatilag akkorát kell javulnia hogy jó legyen az adat...én ezt is pirosra várom...

úgyhogy este lehetnek még meglepetések.

#433556 BudFox Előzmény: #433534

egy piros adat jött - fogyasztói bizalmi index vagy mi...meg egy kicsit rossz..inflációs adat.

utolsó is piros..bár az nem olyan fontos

17.500-on álló vevő nem …

#433552 Fornit

17.500-on álló vevő nem tévesztette véletlenül el az instrumentumot??