Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: sd

#433549 Hathor Előzmény: #433534

Hali, csak bekukkantok picit.

Ügyeimet intéztem ma nem voltam csak nyitótól 40percet, ami alatt lezártam az összes tegnapi shortot reggel, 306tól-300ig.

Mi van, mi lesz ma nem tudom, nem is akarom tudni, hétvégén G20 találkozó.

#433506 BudFox Előzmény: #433494

Ha nyugat még ilyen magasan áll. Bux meg csak 0.17 % os az nagyon negatív hangulat itthon megint...elfogyott az erő..Richtert, MOL , Telekomot már adják..egyedül az OTP tartja még magát.

#433500 Frontin Előzmény: #433494

Ha nem tudsz gép mellett maradni, akkor érthető hogy zártál. Ebből még bármi lehet. Ha nem is szállnak el odaát (jó esetben), akkor is meghúzzák nyitás után mégegyszer őket is, meg talán minket is, csak hogy szaporodjanak az ősz hajszálak. Bár még csak mutatóban akad, egyelőre nem akarok többet.

Re: ds

#433492 Longshort Voilattila Előzmény: #433485

Nyugi, a bankok megmentik a világot, csak előbb kihal a fehérember!

Nem lesznek csak bankok, meg négerek, a pénzed meg úgy is csak buborék volt, nem vesztesz semmit!

Egy hullának meg amúgy is minek a pénz :DD

#433487 Frontin Előzmény: #433478

Én várok még, szvsz sanszons hogy a jó hírekre való megrántás itt ki is merül. Nem hiszem el hogy hétvége előtt nem fognak realizálni a nagy rohanás után, ez pedig egy ideális kiszálló nekik.

#433486 BudFox Előzmény: #433484

még azért nincs vége..jön még 2 adat...és jó adatokra is szoktak nagyot esni ha úgy tartja kedvük

Re: ds

#433485 BudFox Előzmény: #433477

hát én is mérges vagyok már erre a nagy rallyra...hogy nem tudtam az alján beszállni longba..most meg már nem fogok beszállni.