Két hónapig nem voltam ,viszont szépen buktam addig is lezártam a schortokat.
Két hónapig nem voltam ,viszont szépen buktam addig is lezártam a schortokat.
olyan érzésem van, mint idén év elején..olyan emelkedés volt a semmire, hogy az csak na. aztán persze zutty..mindenki nézte, és shortolta az emelkedést..most megint nem értjük, és emelkedik, és nem hisszük el. el kell mennem, de bezártam a shortomat, mert elegem van. ez átviszi a 600-at is még ma.
Na itt meg mi van? Jó hírekre esni szokás, nem? Most vagy a shortosok kapnak egy utolsó szivatást még a héten, vagy tényleg kilönek mindent a végtelenbe.
Tudom, skandallum.
a forexfactorin minden adatot utólag mindig átírnak..az utóbbi egy hétben.
Minden a lehetőő legnagyobb rendben! :D
vége a válságnak, usa adósságválság nincsen, minden mehet tovább fel.
Most már tényleg mindenkit át akarnak verni, de nagyon!
biztos hogy nincs is abban az országban statisztikai hivatal :-)
minden adat zöld...ész megáll...kinnt megint mit akarnak csinálni...hova húzzák még a piacokat 2 hét után ?
Munkanélküliségi rátában Tájföld vezet. 0,4% ez most tényleg egy hiteles adat lenne?
Kiderül a napokban, hogy mennyire erős a piac, bár Herceg is felfele várja. ha így lesz, akkor tényleg meglesz a 19k. aztán év elején kitörünk, és májusban oldalazunk:-) aztán meg esünk megint.
jó kis oldal...Magyarország a 2. a részvények zuhanásában a világon...
Milyen érdekes, Mol, Otp, Richter óráson az összes a bolli közepén csücsül, a két előbbi meg el is kezdett szűkülni. Nem tudom, Mol-ban inkább lefelét, Otp-ben felfelét látok, Ricsi-t nem tudom. Forgalom röhej.
Most az a kérdés,hogy ez a 2-ik nagy esés(az első esés tavaly tavasszal volt),ami a nyáron kezdődött,vajon véget ért-e ??
Ha nem megy 18500 fölé,akkor még eshetünk tovább.
Ha vége a mostani esésnek,akkor hosszabb oldalazás is jöhet,majd valamikor később jöhet a 3-ik nagy esés......ha ezt én összegyúrom,akkor ebből dagonya jön..))
Egy másfél százalékos GDP nem nagy de mégis növekedés. Azzal egyet értek, hogy a kötvény és részvénypiac recessziót áraz (nálunk meg összeomlást), egy hónap múlva remélem, hogy egy 19000-es BUX esetén fogunk filozofálni a hogyan továbbon...
Ha az adatoknak csak a fele hamis, akkor is akkora bedőlés lesz, hogy az eddigi esések semminek tűnnek majd
globális csőd...
az emberek széttépik a bankokat, és valószínűleg a bankárokat is..
a GDP 2% alatt, infláció nő, a kötvénypiac recessziót áraz, munkanélküliség nagyon rég nem volt tartósan ezeken a szinteken, a belső fogyasztás nem nő, ingatlanpiac a mélyben, a vállalati eredmények valóban szépek, de térjünk vissza erre 1 hónap múlva...
Nos ezek nem egy tartós növekedés előjelei...
Hati 15 percesen jó lenne lemenni az ék alja felé az 50 napos alá, jobban örülnék ha arra lennénk rátapadva. Ha nagyjából az alakzat 2/3 részénél akarunk kilépni v.merre, az véletlen mód kb. 14-15 óra közé esik, ami egybevág azzal, hogy azt hiszem 14:30-kor lesznek adatok. Nem akarok mindenáron beledumálni v.mit a dologba, csak érdekességképpen említettem. Kíváncsi leszek!