Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#433217 Bendeguz

Igazat adok, az aszút, késői szüretelésűt desszert borként kell kezelni és úgy már élvezhető belőle egy nagyon kis mennyiség.

Pepe01: de két blokk van, így 8000 hajszárítót is használhatnak egyszerre a mieleci munkások :)

#433214 exmnbs1 Előzmény: #433196

jó éjt, a hír pont elég ha tuszoknak tetszik szvsz)))

holnap péntek, ha nagy durranásra számítanak, akkor nem ma este kellett volna bedobni

#433213 pepe01 Előzmény: #433209

8MW nem sok, csak a mennyiségre kaptam fel a fejem. Azzal csak 4000 hajszárítót lehet egyszerre működtetni:D

#433210 Bendeguz

Gyerekek, a bor az száraz, ilyen gejl szörpöket csak lányok és homárok isznak. :D

#433209 Bendeguz Előzmény: #433206

lófax, mégis kétszerese a turbinaméret a szokásoshoz képest. biztos valami gagyi kínai technológiával barkácsolnak ezek a kókler ísztáros majmok... ne nevettess :)

#433196 panpeter Előzmény: #433193

Arra próbáltam utalni, lehet hogy Patakinak könnyebb lesz érvelni(persze csak ha akar), mint Nobilis kollégának az eco-val. Na jó éjt, bár tudom, Te soha nem alszol:)

#433195 pepe01 Előzmény: #433188

Ne vessz el a részletekben, azért aláírtak egy zsíros szerződést a Rotaquával.

Az egy dolog, hogy nem lesz pénzmozgás belőle:D

#433194 taresz

"és spóroltál is egy kis pénzt a kiszálláson"

Akkó azt a bort Te fizeted! Az Tokaji Aszú eszenciát szeretem. :)

#433192 pepe01

Ne ítélj néhány 10 fórumozó véleménye alapján.

Amennyiben nem kell kenyérre vagy CHF hiteltörlesztésre akkor ne izgulj.

Évi 7-10%-ot ez is hozni fog neked 1-3 éves időtávon.

#433191 egyetleneim Előzmény: #433179

Jó régen nem szóltam hozzá a fórumhoz, csak olvasom, de most úgy érzem lassan indul a szezon, úgyhogy megteszem. A magam részéről egy darabot sem adtam el a pakkomból, amelyben 3600-tól 10.500-ig vannak tételek. Az elmúlt hónapok esését végig vettem, főleg 8300 és 8800 között. De vettem 7k alatt is a héten a lengyel hír okán és vettem ma is. A mait nem bántam meg, mert az látszik, hogy egy blue chip szintű, nagy nemzetközi tapasztalatokkal bíró igazgatótanácsot épít a cég. Ez nekem tetszik, de mivel 50 millió euró refinanszírozásáról van szó, kell is a nehézsúly. Ebben a hónapban nem sokat várok az árfolyamtól, de novemberben már mehetünk felfele. Ha pedig a finanszírozás terén sikerül előre lépni, akkor szép karácsonyunk lesz. Az már meg is fog alapozni a jövő évnek, mert ennyi pénzzel a zsebben 2-3 új nagy méretű akvizíció is kinéz.

#433185 pepe01 Előzmény: #433183

Na ne beszélj már Te is félre, prof. próbál befektetőket találni, nem jöhet be minden húzása. És Őt ne vedd a szádra még1szer.

#433183 exmnbs1 Előzmény: #433173

még egy példa

Genesis bányászati cég lett papíron, IT-be beválasztott rengeteg embert (balkáni jelenség)

volt ott bányamérnök prof, minisztériumi alkalmazott a támogatásostó vonalról, bányászati társulat elnök

hozadék 0 lett, nem győztek lemondani mikor pattant a balhé

nekem egyelőre semleges a hír