Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#433181 taresz

Egyem a szíved!

Ne gondold már, hogy csak egy irány van és az csak is le. Lesz ez fentebb is. Pusztán arra próbáltam/próbáltunk rávilágítani, hogy a két új tagnak nem szabad ilyen mérhetetlen nagy jelentőséget tulajdonítani. Veszélyes!!! Alábbi írásomban a 8mW turbinát említettem. Aki egy kicsit is műszaki az tudja, hogy mekkora energiaforrással áll szemben, mind hő, mind villamosenergia tekintetében.

#433174 pepe01

Ne olvass fórumot és ne nézd minden nap az árfolyamot, talán úgy könnyebb.

#433173 Formerplayer Előzmény: #433169

Nyilván tudod kik állnak Albrecht mögött..és azt is, Pannergyből hogyan szedte ki a pénzt. Ezért aztán nincs egy komoly külföldi sem a tulajok között.

Ez egy kis ország, szerintem sokan menekülnek onnan, ahova Ottó a lábát teszi....

#433169 exmnbs1 Előzmény: #433166

hoztam Soros Fundot az N-Geneben

Albrecht Ottótól várták a csodát pancsiban régebben, lehívott opció formájában

#433166 Formerplayer Előzmény: #433157

Mutass már egy sikeres projektet a Pannergyben...

Azért Töröcskein kívül még egy komoly embert mutass már ott, légyszi...

Ja igen, a BMW árfolyama is miattuk feleződött....

Egyébként neked mi bajod a céggel? Vagy csak egyszerűen counter trader vagy az életben is,mert akkor értelek.

Amúgy ha kedved van még hasonlítgatni, akkor fajsúlyos példákat és embereket hozz...ez eddig 2-es alá...

#433164 exmnbs1 Előzmény: #433162

a kötéslistában benne van, én sem figyelem de néha szembe ötlik

azelőtt 102.xx-szel kezdődött az árfolyam

#433160 exmnbs1 Előzmény: #433152

te nem figyeled a 98.xx-en forgó kv-kat?

gondolod az utolsó kibocsátást ennél olcsóbban vette "vissza" a portfolioba az e-star?

nem a nevek nagyságát vitatom, hanem a hasznát

#433157 exmnbs1 Előzmény: #433148

mi újság Töröcskeivel és a Pannergyvel?

szvsz a magyar kockázat lehet hogy döntőbb mint Pataki

egyébként az árfolyam erodálása kb ezen összetételű IT óta történt

#433156 Formerplayer Előzmény: #433153

Te beteg vagy..és rosszindulatú......kezdelek sajnálni. Túl sok örömöd nem lehet az életben, ha mások baja ennyire feldob.

#433154 Formerplayer Előzmény: #433128

Honnan tudhatta volna ezt tuszok? Zárás után jött ki a hír...

Nekem nem úgy tűnt a mai kereskedés volumene, mintha valaki is tudott volna bármit is....

De holnap kiderül...bár szerintem teljesen fölösleges most esésre játszani, de meglátjuk.

#433153 pepe01 Előzmény: #433148

Itt a lehetőség bezsákolni néhány 10000 db rv-t! :D

Apropó meséltél régebben kistoppolódott haverokról, hozd őket is.

#433152 Bendeguz Előzmény: #433148

A fanyalgóknak ez lesz mostantól az alap válaszom: link erre a bejegyzésre. Hihetetlen, hogy minden jó híren milyen nyávogást rendeznek le páran. Az EETEK is szar volt, a kötvények is pénzkidobás, a kölcsön rossz, a terjeszkedés túl gyors, a nagy nevek nem is nagy nevek...

#433148 Formerplayer Előzmény: #433137

Na és kiket még?

Itt pedig a teljesség igénye nélkül, az igazgatóság tagjai:

Csák János.....londoni magyar nagykövet, sokan a leendő külügyminiszternek tartják

Molnos Dániel...Magyar Biztosítók Szövetségének elnöke......igen komoly politikai kapcsolatokkal itthon és a határon túli magyar területeken

Maximilian Teleki, az amerikai magyar lobbi vezetője

a lengyel fickó, a lengyel Malév volt elnöke, lengyel energetikai társaságokban töltött be vezető szerepet

Pataki,NY állam kormányzója...pár hónapja felmerült, hogy esetleg Obama kihívója lehet, de ma már nem olvastam erről. Mindenesetre igen befolyásos, gondolom ismer néhány USA top bankvezetőt

Lantos Csaba...szakmailag az egyik legképzettebb és tapasztaltabb pénzügyi figura az országban, több nagy bankba igen komoly szinten bejáratos....

Nem ismerek még egy magyar céget, ahol a top managementben ennyi szerteágazó politikai és gazdasági kapcsolatrendszerrel rendelkező egyén ül. Nyilván senki sem a havi párszázezres fizuért ül ott, gondolom ezt senki nem gondolja komolyan...

Ráadásul az iparágat sem lehet az econethez hasonlítani....

Szóval ez a párhuzam kilőve.....