Persze, miért is tennéd....csak a politikai és a finanszírozási kockázat fog kiárazódni.Bagatell....
Persze, miért is tennéd....csak a politikai és a finanszírozási kockázat fog kiárazódni.Bagatell....
Azért ne igyunk előre a medve bőrére! Én a 8mW-s gázturbinának nagyobb jelentőséget tulajdonítok, minek hatására vettem ma. Kizárólag erre a hírre nem vennék.
Jó hír!!!!!! Ha tényleg ilyen jó kapcsolatokkal bírnak, akkor a finanszírozási probléma kilőve. Mi is maradt? Ja, SEMMI! :D Én most hátradőlök, és majd ha 2-vel kezdődik az ötszámjegyű árfolyam, akkor realizálni kezdek :)
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/13/estar/
Csókollak....:-)
ha nem tudtok értelmes dolgot beírni csak egymást szapulni, akkor azt tényleg intézhetnétek priviben...
Amúgy meg majd az idő eldönti, hogy kinek lesz igaza, ha egy nap 167-szer leírjátok hogy fel-vagy le fog menni, attól nem lesz jobban igazatok, a véleményeteket meg egy hozzászólásból is fel tudjuk fogni.
Én ma vettem (ergo mindjárt esni fogunk).
Szerencsére mindig vannak józanok, akiket nem lehet félrevezetni..így aztán nincs is részvényük...
vagy mégis? Hogy is van ez kolléga? Te is bedőltél? Szóval agymosás áldozata lettél.....
Nem inkább skizofréniának hívják ezt?
Picit hihetetlen számomra.
Nagyon jó agymosást végeztél, azért ne vezesd be még1szer az embereket a málnásba.
Rajtad kivül mindenki tudja,aki ezt a fórumot látogatja...
Tudod, minden hülye szemben jön az autópályán....
Áruld már el nekünk mi ezzel a célja, csak nem az, hogy lent tartsa? :D
Re: Worf
Ebből látszik, hogy mi a célja.A napi forgalom harmadát odarakta záróba, jó eséllyel a harmadát sem adja el, de fújja,csak fújja magát a kisbéka. Kiváncsi leszek, holnap is hozza-e a formáját....
Brilliáns az időzítésed......:-)
Nagy respect a stockland vezérnek, kicsit visszafogom magam, mert nem portfolio-ra írok.
Világos.
Remélem itt senki nem lesz olyan mint Worf a portfolio-n.
Ezért szóltam oda Farmer barátotoknak is.