Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#433720 Sumér harcos Előzmény: #433710

semmi semmi,csak megakadt a szemem rajta:)

Prelude-ot sokat megnéztem még 1997-ben,mikor a targa crx-et vettem...

nagyon tetszett 1992-1997 közötti lapos széles...az utódja kevésbé...

Celica mind tetszik....még a 70-es évekbeli dupla kereklámpás is:)

idő kérdése vmi kellene majd lehet:)

#433718 KawaBazsy Előzmény: #433715

Jó ez a kocsi is, de nekem nem éri meg a majd dupla árat a középmotor. Az előző MR2 volt havernak, az is nagyon tetszik, olyanom lesz, ha találok jót épkézláb áron. Nyáron nézegettem egy turbósat, de úgy döntöttem, h 1.3M-t nem ér meg nekem egy 20 éves kocsi, akkor már inkább az MX 10 évesen..

#433710 KawaBazsy Előzmény: #432401

Azt áruld már el, miért ilyen öreg, puckos dízeleket nézegetsz. Ha már mindenáron, akkor MB 190D. De amúgy meg vegyél egy rendes, pörgős sportos kocsit, amit kipróbálhatok. Celica, Prelude, vmi erősebb motorral előnyben.. :-)

#433646 Amatoregy Előzmény: #432997

Cserélj Bazsy-val. Pálinkát autóra. Én meg kapok 1 %-ot pálinkában. Mindenki jól jár, hol a hiba itten...

:DD

#432997 kerikoma Előzmény: #432989

:D

Addig nem tudok mit csinálni, míg nem veszek autót. Asszony ezzel jár dolgozni....

#432989 KawaBazsy Előzmény: #432988

Úgy látom jó lett az idei pálinka.. :-)

Ne tartsd meg, sógoromnak kell vmi a VW helyett.. :-)

#432988 kerikoma Előzmény: #432987

Az már szegény olyan keveset ér, hogy lehet megtartom....

Cseréld el a tuareget egy Jettára, lehetőleg egy öreg bácsival, aki csak hétvégén használta a gépet és akkor sem ha nem esett az eső és a hó, agyon legyen szervizelve, nagyon kevés km legyen benne és nagyon olcsó legyen. Na ezt akkor megveszem tőled én fele annyiért:-))

#432938 KawaBazsy Előzmény: #432936

Ilyenem már volt cégesben (Golf kombi), nyugodt autó. Futásteljesítmény, szervizeltség nagyon fontos!

#432936 kerikoma Előzmény: #432920

Nem vettem meg pedig 1 gazdás volt, de az eladó egyik szavával valahogy ütötte a másikat és így enyhe bizalmatlanság miatt nem vettem meg.

Most egy jettát nézegetek, de szándékosan nem azt rakom fel amit már egyszer megnéztem, mert asszem hosszhuszár elől így lenyúlt valaki egy gépet a fórum olvasói közül. Nem az aktív fórumosokról van itt szó:-)

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/jetta/volkswagen_jetta_1.9_pdtdi_1tul.gyari_fenyezes-4859123

#432920 KawaBazsy Előzmény: #432789

Mindjárt felrakok egy 6 éves VW Touareg-et 245 ezerrel, az kell neked! :-)

Mi a helyzet az eladó Peugeot-al? :-)

A MAzdában 239 van, 1 tulajos, szkönyves, az ilyet bátran meg szabad venni.

#432789 kerikoma Előzmény: #432751

Valóban nagyon jó cikk. Épp autó vásárlás előtt vagyok és persze van benne igazság sok minden. Mondjuk én abban bízok, hogy egy 6 éves körülit talán ki lehet fogni amibe olyan 120-150 ezer körüli km van, de lehet jobban megér megvenni a 250 e km-es szervízkönyvest?!

Nehéz eladni is, de venni is....