Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: sd

#432362 banyaiz Előzmény: #432350

Abban bizakodom én is, hogy ebből a vg-i káoszból valahogy pozitív irányt vesznek az események a piacokon.

Viki kapcsán amit mondtam azt fenntartom, ha kevesebb lenne a nagy, egész emberiség jövőjére vonatkozó szöveg, és több a racionális cselekvés nem itt állnánk, és a bux sem többek között. Persze abban igazat adok még kevés idő telt el 8 év alatt sok minden történhet.

Re: gf

#432356 kerikoma Előzmény: #432355

Megint megy a bohóckodás, azt hittem valami adat jött ki 10-kor...

Ma várható adatok:

GB 10:30 Munkanélküliségi segélyért folyamodók száma, aug., előző: 20,3 ezer fő, várt: 24,0 ezer fő

GB 10:30 Munkanélküliségi ráta, szept., előző: 4,90%, várt: 5%

EZ 11:00 Eurozóna ipari termelés, hó/hó, aug., előző: 1,00%, várt: -0,80%

US 19:15 A Fed-től Pianalto tart beszédet

US 19:30 A Fed-től Plosser tart beszédet

#432350 Ibiza Előzmény: #432332

mostanában az a bölcs aki armageddont jósol..Viktornak osztogatják a tanácsokat a félkegyelműek.. ha birkaként tűrtetek 8 évig bírják már ki ezt a kicsit..hátha történik valami

most divat "Viktornak" tanácsot osztogatni..de a saját dolgaikat nem tudják kezelni az emberek..ott kéne okoskodni az állandó nyavajgás helyett..Jönnek a gyorsjelentések..a többség sztem jó lesz.. mert optimalizálták a cégeket.. ha a mostani nem is annyira de az utolsó sztem igen.

én igazi mikulás rallyt várok.

Re: macd

#432349 gilgalad Előzmény: #432346

Ok, tegnap gyerek ápoló üzemmódban voltam, utána pedig a házi bugetet terveztem, sajna nem volt időm ide bekukkantani. Látom megint óvatosan araszolunk felfelé, ehh...

#432332 banyaiz Előzmény: #432289

Mit is mondhatnék, Viktor sok mindent mond néha a sapkatartóját is használhatná ahogy egy kedves rokon szokta mondani. :)

Szóval az ügy szerintem szigorúan szvsz kb arról szól, hogy a görögök már becsődöltek, és azon megy a filózás mit lehet tenni. Lehet nyújtani a témát, lehet leírni a veszteségeket.

Ha leírják a veszteséget azaz elengedik az adósság egy részét akkor azon magánbefektetők is buknak, pl bankok.

Valamint tovább is terjedhet pl olaszok , spanyolok stb.

Szóval ha már leírás akkor az egész EU érdeke az, és ezen belül eur zóna méginkább, hogy a hatásait mérsékeljék, bankok ne boruljanak, spanyolok, olaszok stb ne rántsa magával, ehhez viszont tömni kell beléjük a pénzt.

Persze csak akkor ha akarnak eurót, és EU-t, és nem akarnak egy brutál pénzügyi cunamit ami lesöpri fél Európát köztük a szlovákokat, és minket elég gyorsan , persze ez szvsz.

#432329 Frontin Előzmény: #432324

Jó reggelt! Nekem nincsenek nagy igényeim, csak a Mol óráson csináljon egy fej-vállat 15600-as nyakvonallal, Otp dupla csúcsot 3050-es nyakkal, ez a rohadt Ricsi meg már úgysem száguld sokáig talán(bár mostanában az Eiger északi fala sem jelentene neki akadályt csessze már meg), úgyhogy annak meg legyen a 32000 ezren a nyaka hogy el lehessen vágni. Ezek után lehetne egy szép hatizuhanás. Naaa. Ennyi a vágyálmom. Vagy lázálom?

#432316 Hathor Előzmény: #432314

Na beqkk két ügyintézés között

Egon megint megírta, amit írtam, megtalálta a fordított fej-vállat, és az éket is.

"Itt szépen látszik a ford. fej-váll alakzat, de e mellett az ékelődés is - vesd össze OTP ! Ha kitör felfelé a 16950-es nyakvonalnak az áttörésével, az ebből számolt célár 18300. Az ékből letörve viszont behalhat a kitörés, ekkor 16750-ig várhatjuk. Ha ennél lejjebb esik, akkor az már további esést indukál, ekkor a ford. fej-váll alakzat is storno.

16400 alatt bearish, ez a támasz."

végre egy véleményen vagyunk, annyi a különbség, hogy nálam az ék célára alá is mehet jobb váll alapján.

#432314 BudFox Előzmény: #432309

úgynézem azért ha ma nem tudunk emelkedni...és visszaesünk akkor lehet lefelé 400 pont biztosan..csak még nem dőlt el az irány bármi lehet..