tépik mint a barom....jó hogy nem léptem még shortba..
Hejjj,nagyon longos ez a kép...nekem :D
Abban bizakodom én is, hogy ebből a vg-i káoszból valahogy pozitív irányt vesznek az események a piacokon.
Viki kapcsán amit mondtam azt fenntartom, ha kevesebb lenne a nagy, egész emberiség jövőjére vonatkozó szöveg, és több a racionális cselekvés nem itt állnánk, és a bux sem többek között. Persze abban igazat adok még kevés idő telt el 8 év alatt sok minden történhet.
Zéró forgalommal de felhúzzák 17e fölé...kabaré :D
Megint megy a bohóckodás, azt hittem valami adat jött ki 10-kor...
Ma várható adatok:
GB 10:30 Munkanélküliségi segélyért folyamodók száma, aug., előző: 20,3 ezer fő, várt: 24,0 ezer fő
GB 10:30 Munkanélküliségi ráta, szept., előző: 4,90%, várt: 5%
EZ 11:00 Eurozóna ipari termelés, hó/hó, aug., előző: 1,00%, várt: -0,80%
US 19:15 A Fed-től Pianalto tart beszédet
US 19:30 A Fed-től Plosser tart beszédet
Hihi,megy a felfelé erőszakolás csak nehogy lef..ssuk a bokánkat :D
mostanában az a bölcs aki armageddont jósol..Viktornak osztogatják a tanácsokat a félkegyelműek.. ha birkaként tűrtetek 8 évig bírják már ki ezt a kicsit..hátha történik valami
most divat "Viktornak" tanácsot osztogatni..de a saját dolgaikat nem tudják kezelni az emberek..ott kéne okoskodni az állandó nyavajgás helyett..Jönnek a gyorsjelentések..a többség sztem jó lesz.. mert optimalizálták a cégeket.. ha a mostani nem is annyira de az utolsó sztem igen.
én igazi mikulás rallyt várok.
Ok, tegnap gyerek ápoló üzemmódban voltam, utána pedig a házi bugetet terveztem, sajna nem volt időm ide bekukkantani. Látom megint óvatosan araszolunk felfelé, ehh...
Meg RSI is tripla negatív divergenciát mutat, ez eddig sajnos senkit nem hatott meg.
Mit is mondhatnék, Viktor sok mindent mond néha a sapkatartóját is használhatná ahogy egy kedves rokon szokta mondani. :)
Szóval az ügy szerintem szigorúan szvsz kb arról szól, hogy a görögök már becsődöltek, és azon megy a filózás mit lehet tenni. Lehet nyújtani a témát, lehet leírni a veszteségeket.
Ha leírják a veszteséget azaz elengedik az adósság egy részét akkor azon magánbefektetők is buknak, pl bankok.
Valamint tovább is terjedhet pl olaszok , spanyolok stb.
Szóval ha már leírás akkor az egész EU érdeke az, és ezen belül eur zóna méginkább, hogy a hatásait mérsékeljék, bankok ne boruljanak, spanyolok, olaszok stb ne rántsa magával, ehhez viszont tömni kell beléjük a pénzt.
Persze csak akkor ha akarnak eurót, és EU-t, és nem akarnak egy brutál pénzügyi cunamit ami lesöpri fél Európát köztük a szlovákokat, és minket elég gyorsan , persze ez szvsz.
Jó reggelt! Nekem nincsenek nagy igényeim, csak a Mol óráson csináljon egy fej-vállat 15600-as nyakvonallal, Otp dupla csúcsot 3050-es nyakkal, ez a rohadt Ricsi meg már úgysem száguld sokáig talán(bár mostanában az Eiger északi fala sem jelentene neki akadályt csessze már meg), úgyhogy annak meg legyen a 32000 ezren a nyaka hogy el lehessen vágni. Ezek után lehetne egy szép hatizuhanás. Naaa. Ennyi a vágyálmom. Vagy lázálom?
Mindenképpen leimádkozzátok 3200 alá :D Onnan viszont pattanás vissza mert duplacsúcs teljesül...
Rajzoltam egy szép háromszöget OTPben.
Ínyencség a TAsoknak ,-)
szerintem még nem dőlt el az irány..de lefelé kacsintgatunk..
Na beqkk két ügyintézés között
Egon megint megírta, amit írtam, megtalálta a fordított fej-vállat, és az éket is.
"Itt szépen látszik a ford. fej-váll alakzat, de e mellett az ékelődés is - vesd össze OTP ! Ha kitör felfelé a 16950-es nyakvonalnak az áttörésével, az ebből számolt célár 18300. Az ékből letörve viszont behalhat a kitörés, ekkor 16750-ig várhatjuk. Ha ennél lejjebb esik, akkor az már további esést indukál, ekkor a ford. fej-váll alakzat is storno.
16400 alatt bearish, ez a támasz."
végre egy véleményen vagyunk, annyi a különbség, hogy nálam az ék célára alá is mehet jobb váll alapján.