köszi! ki tudom hámozni :-)
Továbbra is tuszokmester adogatja, ráadásul azt terjeszti a piacon, hogy itt van a magyar Enron.....
Nincs gondom, ha valaki adogat--hiszen tőzsde ez vagy mifene-- de a rosszindulatú árfolyammanipuláció feldühít egy kicsit...
NA meg az a magabiztosság, ahogy egy hülyeséget állítanak és sztorit is szerveznek rá.Persze csak addig tart ez, amíg egy komolyabb héja össze nem töri kiskakasunk csontocskáit....Az idő nem a tarajosnak dolgozik, és csak ismételni tudom magam:már ácsolják a bitófát szárnyasunknak,de ő csak egyre hangosabban kukorékol...
Igen,kicsit türelmetlen vagyok, már szeretném látni dicstelen hanyatlását..tudom, hogy már nem kell sokat aludni hozzá, de hát ilyen az emberi természet....
Ha nem bánod, hogy csak karakteres:
19 6801 6900 170
200 6800 6910 30
100 6751 6919 20
211 6750 6920 22
100 6705 6925 8
szépen kiderül hogy a topik "jórésze" rád járogatott privátban is
(mondjuk írtál sokat sejtetően, hogy valamit nem írsz be ide)
ezekután pedig miért itt reklamálnak?
továbbra is csak 6,8-6,9 között oldalazunk, már érne a kitörés...egy 7000+-os záró erre a hétre már boldoggá tenne.
Tudna esetleg valaki egy könyvet pls!
Köszi
Részemről nincs gond, nem vagyunk kisasszonyok :-), csak nem akarnám, hogy abba az irányba menjen a fórum, hogy egymást minősítjük a részvény helyett, ráadásul a moderátort sem akarnám, hogy megjelenjen.
A tegnapi akciózásról nem tudtál meg valamit?
Jogos...
Csak hát nehéz higgadtnak maradni, amikor az ember tisztességét kérdőjelezik meg..
Ettől függetlenül tényleg egy kicsit erős volt a felindultságom, akinek sértette a fülét vagy a szemét, attól elnézést kérek.
Nem vitatkoznék a mondanivalóddal kapcsolatban, de ha megengedsz egy tanácsot: légy egy kicsit nagyvonalúbb! Nincs szükség rögtön ugrani a másikra, meg durván beszélni. Ahogy kiderül, hogy neked volt igazad, úgyis helyre kerülnek a dolgok.
Egyébként meg átveszem a lúzer pakkodat holnap? Kötünk faxfej?
Pepe, kiadhatom, hogy ki is vagy valójában?
Támadnak az orkok? Kamubarátom, jövő héten békepipa vagy nickcsere? Egyik sem olyan ph@sza neked...szerintem...
A semleges nézelődöknek meg tanulság...ilyen, mikor az utolsó hívők közül a leggyengébbek elhullanak,,,,,a legnagyobb faxsz..ók a győzelem elött 20 méterrel csuklanak össze...NA ezért tart itt ez az ország.........Nem volt, aki 1919-ben is kiállt volna a féregforradalom ellen---mindenki csak utólag mondta be a tutit.....
Szánalmas, pedig a saját népemről beszélek.....
olyan szintem fogsz pofára esni,barátom, hogy a fal adja a másikat...
hétfön is itt leszel. te szerencsétlen lúzer?
Lehet neki hinni és lehet nem hinni. Az idő úgyis igazolja valamelyikőtök álláspontját.
8-nál. 6.7-nél meg visszavettem, úgyhogy most mennie kellene, mert nem akarom többet kiszórni.
Szia
Nagyon kamu szaga van az írásaidnak, elég lesz már a kisbüfik hitegetéséből!
Eladóin álló tételből ítélve, gondolom megint lesz harc és pakk mutogatás a végén, mint tegnap.
Ez a 390 darab is tökéletes példa arra, hogy egy egyébként emelkedő hangulatban hogyan manipuláljunk egy részvényt.
Igen, ha figyelnéd folyamatosan a kötéseket hosszabb távon, akkor látnád, hogy valaki nem jó áron szeretne eladni, hanem manipulálni akar, ami ennek pont fordítottja.
Ami a papír nem önálló életét jelenti, meg kell nézni, mit csinált a BUX-hoz képest, amikor békésebb idők voltak. Ha a "túlélés" forgatókönyv jön be, akkor az igen szép grafikont hozhat ide.