16927 sajnos szerintem ennél még megyünk feljebb egy kicsit..vagy nemtudom mennyit...de futures miatt én sem állok még neki shortolni.
16927 sajnos szerintem ennél még megyünk feljebb egy kicsit..vagy nemtudom mennyit...de futures miatt én sem állok még neki shortolni.
jó reggelt, remélem lesz itt mélyröpde, mert már nagyon nagy szopókában vagyok.
A másik topicban olvastalak, de inkább itt kérdezem meg, írtad:
....lehet kár volt...
...ma megint vigadalom elé nézünk...
....át akrják húzni ezen a sávon...és át is fogják...
...így val. zárás...és a következő tetőröl adok bele....
Igaz ázsia és az amerikai futik zöldben, de európa legalábbis egyenlőre piros. Mire lenne a nagy vigadalom?
DAX is egyelőre kettős csúcs
http://postimage.org/image/24umre010/full/
amennyiben letöri a nyakvonalat azzal számolok, esetlegesen kialakulhatna még egy csúcs itt is fej-vállra, az ívben ez jön le nekem, hogy egy fej-váll kialakulhatna, de dupla csúcs ugyanazt tudja. Amennyiben kiviszi fel a tetejét felülírva a történet. Egyébként ez a DAX futi lenyitott így várhatóan mi is lenyitunk, főleg a sok kisbüfi kipattanása miatt, aki fórumot olvas és oltja egymást az EFSF-sel.
Nem is tudom mi lett a zárónk mert kinyomtam a gépet 3/4 5fele.
Gondolom jön a 17K alatti zóna ahogy vártuk, meg kell néznem haz ék célárát, illetve a fej-váll nyakvonalát buxban, de ezen értékekkel már nem jelentkezek be, van egy kis dolgom, ügyintézni valóm, majd jövök 10fele.
következő döntés október 23-án, aznap találkozó Brüsszelben is...
Yo reggelt!
Lesz-e S&Pben egy olyan fej-váll, mint amit záró előtt beraktam buxliról?
..jó reggelt....
...én igazat adok a szlovákoknak...
....mert miért menjen el az unós adófizetők pénze, magán tulajdonú bankok kimentésére...mert nem a görögök közvetlen segítsége a cél...hanem a hitelt nyújtó bankok megmentése,...
..Viktor erre mondaná...aki adta a hitelt...viselje is a kockázatot...s ez így is lenne ésszerű.....s meg is érdemelné már az egész hitelező mocskos banda , élen az IMF-el...hogy...egyszer minden hiteles beintene nekik....mert a gond nem a hitel...hanem a kamat....minkeet is azöl meg....mert a jó hitelt csak usa kap.....olyan kamtra, ami a GDP nov. alatt van....és aolyanaok mint mi is...5-7% kamat.....kinyír...2-3% GDP. mellett...
...ettől függetlenül....minden úgy is a tervek szerint fog alakulni....kimentik a görögöket...
...s vele együtt a német-francia bankokat is....
egyébként totál igazuk van...
Ha mki erre vár akkor megoldják úgyis vhogy második körben,van B terv is...addig meg .opok :D
http://hvg.hu/gazdasag/20111011_Szlovakia_EFSF_szavazas
780 milliárd lesz az alap teljes mérete ha majd a szlovákok is rábólintanak egyszer, és ebből jut rájuk az a szűk 8 milliárd. Kevesebb mint egy százalék. Nem olcsó játék ez az euró. :)
Ez azért nekik elég komoly tétel lehet. Bár az alap tervezett méretéhez képest elenyésző összeg.
Ennyi lenne a részük? Az komoly, olyan 100 k euróra tippeltem volna. :)
7.7 milliárd euró... (2200 milliárd forint) szerintem mi egy ilyen "akcióba" beledöglenénk....
Állítom neked ha mindenki leszavazta volna ők csak azért is megszavazzák, lehet ott is épp forradalom van. :)
Mondjuk ezt nem hiszem ilyen komolytalan ország aki tényleg bolhán kívül sok mindennel nem tud hozzájárulni egy mentőakcióhoz végleg megakadályozzon bármit, ha komolyan gondolják a nagy szereplők.
Ez tényleg kész,rajtuk múlik az egész oszt megbuktatják...gondolom ezután megsimogatja a fejüket Eu,ügyes kis csapat ez :D
No Alcoa nem lett fényes,szlovákok buktattak,még reggeli piros futi osz rögtön 3 minusz hírrel kezdünk reggel,akkor enyim lett az afrikai opóbéka a longgal :D
Leszavazták, ez lol. :) Mindenki megszavazza több hónapja megy a huzavona erre ki más mint szlovákok leszavazzák.
Ők egyébként mit tennének ebbe az alapba , bolhát?
Gondolom kb talán a lóvé 0,0001% esne rájuk. Komolytalan ez a szavazósdi így nagyon. Június óta nem tudnak előrelépni.
szerintem nem, mert ennek nem Radicova megbuktatása volt a célja, hanem őszintén úgy gondolják, hogy lóbráner a görögöknek...hiába tüntetnek, dobálják a köveket, most hosszú xopó korszak jön....felélték azt a a semmit, amit meg sem termeltek...életszínvonalban a románokkal, bulgárokkal kellett volna egy szinten lenniük, és messze fölötte éltek...
hát én ma is sok ember tollából azt olvastam itt, hogy ez csak kamu beijesztés, meg úgyis megszavazzák....nekem volt olyan érzésem, hogy nem...az egyik legkisebb, legcsóróbb mit segítsen ezeknek a **** uozo és koboloj bajnokoknak???....ha mi euro övezeti tagok lennénk most (fikció), remélem mi sem szavaztuk volna meg....mindenesetre osztrák közszolgálati tv esti híradója már foglalkozott a kérdéssel, és a stúdiószakértő nagy problémaként beszélt erről a dologról...