Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: sd

#432308 BudFox Előzmény: #432305

16927 sajnos szerintem ennél még megyünk feljebb egy kicsit..vagy nemtudom mennyit...de futures miatt én sem állok még neki shortolni.

#432300 Joker Előzmény: #432289

A másik topicban olvastalak, de inkább itt kérdezem meg, írtad:

....lehet kár volt...

...ma megint vigadalom elé nézünk...

....át akrják húzni ezen a sávon...és át is fogják...

...így val. zárás...és a következő tetőröl adok bele....

Igaz ázsia és az amerikai futik zöldben, de európa legalábbis egyenlőre piros. Mire lenne a nagy vigadalom?

#432299 Hathor Előzmény: #432296

DAX is egyelőre kettős csúcs

http://postimage.org/image/24umre010/full/

amennyiben letöri a nyakvonalat azzal számolok, esetlegesen kialakulhatna még egy csúcs itt is fej-vállra, az ívben ez jön le nekem, hogy egy fej-váll kialakulhatna, de dupla csúcs ugyanazt tudja. Amennyiben kiviszi fel a tetejét felülírva a történet. Egyébként ez a DAX futi lenyitott így várhatóan mi is lenyitunk, főleg a sok kisbüfi kipattanása miatt, aki fórumot olvas és oltja egymást az EFSF-sel.

Nem is tudom mi lett a zárónk mert kinyomtam a gépet 3/4 5fele.

Gondolom jön a 17K alatti zóna ahogy vártuk, meg kell néznem haz ék célárát, illetve a fej-váll nyakvonalát buxban, de ezen értékekkel már nem jelentkezek be, van egy kis dolgom, ügyintézni valóm, majd jövök 10fele.

#432289 Eros1 Előzmény: #432269

..jó reggelt....

...én igazat adok a szlovákoknak...

....mert miért menjen el az unós adófizetők pénze, magán tulajdonú bankok kimentésére...mert nem a görögök közvetlen segítsége a cél...hanem a hitelt nyújtó bankok megmentése,...

..Viktor erre mondaná...aki adta a hitelt...viselje is a kockázatot...s ez így is lenne ésszerű.....s meg is érdemelné már az egész hitelező mocskos banda , élen az IMF-el...hogy...egyszer minden hiteles beintene nekik....mert a gond nem a hitel...hanem a kamat....minkeet is azöl meg....mert a jó hitelt csak usa kap.....olyan kamtra, ami a GDP nov. alatt van....és aolyanaok mint mi is...5-7% kamat.....kinyír...2-3% GDP. mellett...

...ettől függetlenül....minden úgy is a tervek szerint fog alakulni....kimentik a görögöket...

...s vele együtt a német-francia bankokat is....

#432268 banyaiz Előzmény: #432267

Ez azért nekik elég komoly tétel lehet. Bár az alap tervezett méretéhez képest elenyésző összeg.

#432265 Zotya32 Előzmény: #432260

7.7 milliárd euró... (2200 milliárd forint) szerintem mi egy ilyen "akcióba" beledöglenénk....

#432264 banyaiz Előzmény: #432263

Állítom neked ha mindenki leszavazta volna ők csak azért is megszavazzák, lehet ott is épp forradalom van. :)

Mondjuk ezt nem hiszem ilyen komolytalan ország aki tényleg bolhán kívül sok mindennel nem tud hozzájárulni egy mentőakcióhoz végleg megakadályozzon bármit, ha komolyan gondolják a nagy szereplők.

#432263 Waszeitung Előzmény: #432260

Ez tényleg kész,rajtuk múlik az egész oszt megbuktatják...gondolom ezután megsimogatja a fejüket Eu,ügyes kis csapat ez :D

No Alcoa nem lett fényes,szlovákok buktattak,még reggeli piros futi osz rögtön 3 minusz hírrel kezdünk reggel,akkor enyim lett az afrikai opóbéka a longgal :D

#432260 banyaiz

Leszavazták, ez lol. :) Mindenki megszavazza több hónapja megy a huzavona erre ki más mint szlovákok leszavazzák.

Ők egyébként mit tennének ebbe az alapba , bolhát?

Gondolom kb talán a lóvé 0,0001% esne rájuk. Komolytalan ez a szavazósdi így nagyon. Június óta nem tudnak előrelépni.

#432259 Euroman

szerintem nem, mert ennek nem Radicova megbuktatása volt a célja, hanem őszintén úgy gondolják, hogy lóbráner a görögöknek...hiába tüntetnek, dobálják a köveket, most hosszú xopó korszak jön....felélték azt a a semmit, amit meg sem termeltek...életszínvonalban a románokkal, bulgárokkal kellett volna egy szinten lenniük, és messze fölötte éltek...

#432253 Euroman Előzmény: #432251

hát én ma is sok ember tollából azt olvastam itt, hogy ez csak kamu beijesztés, meg úgyis megszavazzák....nekem volt olyan érzésem, hogy nem...az egyik legkisebb, legcsóróbb mit segítsen ezeknek a **** uozo és koboloj bajnokoknak???....ha mi euro övezeti tagok lennénk most (fikció), remélem mi sem szavaztuk volna meg....mindenesetre osztrák közszolgálati tv esti híradója már foglalkozott a kérdéssel, és a stúdiószakértő nagy problémaként beszélt erről a dologról...

#432251 Hathor Előzmény: #432237

ezt mar tegnap tudtuk jol ertesult forrasokbol. Nem? ,-) nem akarasnak nyoges a vege. De hogy otpbe minek vettek nem tom, talan nem hittek jol ertesult forrasoknak. Spanyol bankokat is leminositettek. Lassuk aminek jonnie kell.