szintén.. csak én még a bayern-t is kivettem...
vicc....
szintén.. csak én még a bayern-t is kivettem...
vicc....
megtettem a Chelsea győzelmet a QPR ellen.
Aztán a 10. percben vezetett a QPR 1-0-ra...
Na akkor gondoltam ráerősítek a fogadásra...
Most félidő van és az 1. félidőben 2 embert kiállítottak már a Chelsea-ből...
Futball, Európa-liga
Malmoe - Metaliszt Harkiv
Meccs eredmény : Metaliszt
1,9
Futball, Európa-liga
Standard Liège - Vorskla Poltava
Meccs eredmény : Standard Liège
1,6
Futball, Európa-liga
Slovan Bratislava - Paris Saint-Germain
Meccs eredmény : Paris SG
1,6
ma:
hajrá Chelsea, Barca, Barca (kézi), BM Atlético de Madrid (kézi)
Futball, U17-es Eb-selejtezők
Poland U17 - Malta U17
Végeredmény : Poland U17
1,13
3-0, ez már döfi! :-)
Ezek jó kis meccsek voltak:
Kézilabda, Spanyol Liga Asobal
Barcelona - Valladolid
Meccs eredmény : Barcelona (Nyereményszorzók : 1,04)
Kézilabda, Spanyol Liga Asobal
BM Atlético de Madrid - Octavio Vigo
Meccs eredmény : BM Atlético de Madrid (Nyereményszorzók : 1,01)
1,06
Futball, Bajnokok Ligája
Otelul Galati - Manchester United
Meccs eredmény : Manchester Utd
1,18
Kézilabda, Bajnokok Ligája, ffi
Montpellier - RK Partizan
Meccs eredmény : Montpellier
1,01
Kézilabda, Bajnokok Ligája, ffi
Barcelona - Sävehof
Meccs eredmény : Barcelona
1,01
Ez nem lehet igaz...
Épp mire megint kezdem feltornászni a számlám jön egy névtelen nulla F.Mayer és lenyomja Nadal-t teniszben egy 1,07-es odds mellett!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
akadnak itt érdekes meccsek azért..
svéd-holland
francia-bosznia
albánia-románia
ez bejött...
ott nem, max ha látsz hendikep-es fogadást. abból is inkább a 0:1-es típust, ezeket ritkán ki lehet venni V-re, és akkor jó az X is a mérkőzésen.... csak az szrt általában pont olyan meccsekre adja ki ezt a kombinációt, ahol semmi értelme megtenni...
szerintem mindenhol...De az sem egy nyerő fogadástípus...Szarul fizet és ráadásul, ha te, mint fogadó sem vagy biztos a győzelemben, annak nyilván oka van..Ha egy kis szerencséje van a másik csapatnak, akkor mindjárt buktad a pénzed...
volt még egy 3. szelvény is....
1 ment el...
Szlovénia - Szerbia (Dupla esély) X2 1,17 11.10.11 20:45 (1:0) 1:0
szlovén -szerb 1-0, pedig a szlovénoknak ez már tét nélküli volt, de így ki tudták ejteni a nagy ellenséget a szerbeket...
Egervári:
"„Nem azon múlt a meccs, hogy már nem volt tétje. A támadó harmadban nem tudtunk meghatározó játékot játszani, ez döntött. Az ellenfél jól futballozott, nehéz volt labdát szerezni, de ha meg is szereztük, nagyon sokat hibáztunk" – folytatta a kapitány."
Érdekes én másik meccset néztem, én azt láttam, hogy a finn védelem legalább 5-6 gyönyörű indítást adott a magyar csapatnak, úgy, hogy nem is zavarták meg őket...A fair play szellemében Priskin -kihagyom- Tomi (sem) rúgott be ezekből a helyzetekből egyet sem...
Merre engednek dupla eséllyel játszani? Gondolom nem a tippmixen :-)
mekkora marha vagyok, a franciáknak elég a döntetlen az elsőséghez, amúgy meg egy lusta csigazabáló nép, nem fognak ezek megszakadni...
közben már döntetlen...
hát igen, a demotivált, már kiesett eddig is kevésbé gólképes csapatokon csúsztál el...
Wales- BG
Hun-Fin
Kazah -AUT
+ a török , ami meglepetés, hogy csak 1 gól volt.
Nekem viszint most jött minden.
Egyedi tétnek viszont megtettem Montenegrot X-re és Francia győzelmet, amik úszni látszanak...
semmi extra nincs benne; annyi a lényeg, hogy két kimenetel is jó, de cserében az odds lényegesen kisebb. főleg akkor "jó", ha közel azonosak a szorzók, általában 2 felettieknél. pl egy hazai 2-es szorzónál, ha 1X-et teszel, akkor kb 1.20-ast adnak rá, és így csak annak kell szurkolnod, nehogy vendég győzelem legyen :)))
Ezt a dupla esélyt elmagyaráznád? Nem igazán vagyok otthon sport tippekben, de érdekelne a dolog. Jöhet privátban is. Köszönöm.