Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: sd

#432054 Hathor Előzmény: #432046

Na pl. hír görögökről 14.26os.

Megkaphatják november elején a görögök az újabb hitelrészletet

2011. október 11. | 14:26

Az elmúlt hetekbeli gazdaságpolitikai tárgyalásokat lezárva ma olyan közleményt adott ki a Nemzetközi Valutaalap, az Európai Bizottság és az Európai Központi Bank hármasa (trojka), amely szerint várhatóan november elején megkaphatja Görögország az első nemzetközi hitelcsomagból esedékes 8 milliárd eurós hitelrészletet. Ezzel elkerülhetővé válik a közeli görög államcsőd, az ország egyelőre teljesíteni tudja majd aktuális kötelezettségeit.

Írja portfolio.

Érdekelt is valakit a hír?? 5kontit nem tettek fel rá. :DD

nem erre vár mki?

én mindenhol azt olvasom döntsék már el mi lesza görögökkel..

Mondjuk engem sosem érdekelt, de most kaptak választ a kíváncsiskodók. Vagy nem erre vártak? :D

Futik le.

#432047 Hathor Előzmény: #432046

Nézd! 17K ellenállás, alatta vagyunk még..

mondtam, hogy pár nap szüttyögés jön ebben a zónában. sokkal többet most sem tudok mondani, maradhat a szüttyögés ebben a háromszükülésben, jobb vállban, aztán, hogy kitörünk-e belőle azt nem tudom megmondani előre, de igen, chart azt mutatja, hogy majd ki fogunk belőle törni. Addig ilyen kis alakzatokat lehet figyelni.

Ellenben egy technikai elemző is csak azt tudja mondani amit chart mutat, az egéyb befolyásoló tényezőt nem tudhatjuk. Fed, görögök, szlovákok, földrengés, betámadás. Amennyiben egy előre levajazott forgatókönyv van, akkor a terészeti katasztrófa kivételével követhetik, alakíthatják a chart mozgását hírekkel, adatokkal.

#432028 kerikoma Előzmény: #432023

Napon belül nézünk egy dupla csúcsot, utána megrajzoljuk a fülescsésze fülét és irány a 17,5 k :-)))

#432015 kerikoma Előzmény: #432008

Kíváncsi leszek a reakciókra, de csak este látom meg megint.

"Ma ami kész lesz: pamutalma, szilva, szőlőbarack és sárga barack második eresztés:D"

Ezt nem ide akartam:))

#432008 Waszeitung Előzmény: #431998

Az előbb gazdasági rádióban azt mondták kora esti órában várható...az szép lesz ha 5 után lesz szavazás és ugye Alcoa gyj is éjszaka várható...megint lehet kaszinózni :D