Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: nincs cím

#432092 Formerplayer Előzmény: #432086

Akkor nem létezik...csak egy eladó,aki sohasem ad mennyiséget, csak szeret akkor adni kisebb tételeket, amikor éppen ürül a könyv..meg beletépések esetén sem áll be óvatosan a könyvbe,hanem szeret gyorsan a felfelé körök után fele mennyiségekkel gyorsan realizálni....aham....

A felvetett finanszírozási problémákra, a "hitelpiramisra" meg reményeim szerint nemsoká csattanós válasz érkezik....reméljük:-)

#432086 xmann Előzmény: #432043

ez a "tuszok" shortos egy mese amit kitaláltatok magatoknak. nem létezik. csak sok beszorult befektető a papírba. Két eset lehet: vagy nagy gebasz lesz a világban és akkor beomlik ez a papír IS, vagy nem és akkor túlélhető ezzel a papírral IS a következő 12 hónap. Nincs önálló élete: a finanszírozási helyzet, Magyarország megítélése és a globális események fogják a pályáját alakítani. Én továbbra is lefelé látom: mint minden hitelpiramisnak ennek is nagyon rosszat tesz amikor kockázatkerülés van. az alapkezelők meg örülnek ha nem rúgják ki őket év végén, eszük ágában sincs okoskodni, meg ilyen viszonylag kicsi papírokat veszegetni

#432057 Ody42 Előzmény: #432043

Nyugi, a saját tőkémhez képest nekem is sokba fáj ez a lejtmenet, úgyhogy ha ki kell rúgni a sámlit egy shortos alól, akkor nem fogom sajnálni.

Nem követem ennyire közelről a kereskedést mint ti, szóval nem tudom, hogy miből következtettek a shortos jelenlétére, de én a kötéslistából jóslást nem tartom sokra.

Nem tudom mi fogja az alapkezelők fantáziáját beindítani, de igazából nem is érdekel, csak vegyék már.

#432051 Lxrose Előzmény: #432043

Emlékszem (sajnos nem kellemes emlék), amikor 10000 felett az addigi tökölésből nagy forgalmú vágtázás lett, és én csak kivülről figyeltem. Ugyanez visszafelé is lejátszódott azon a szinten.

Most is hasonló dolog történhetne itt 7000 magasságában, vagy valamivel felette, feltéve, hogy a nemzetközi háttér nem kavar be közben. Először csak a kicsik szállnának be, aztán más kicsik már csak feljebb adnának, miközben egyre több nagyobb jelenne meg a parketten. Másodjára már nem lenne ismeretlen a tér, a cég sem érdemtelen azokra az árszintekre.

#432043 Formerplayer Előzmény: #431980

Nyilvánvalóan olvassa tuszok a fórumot, ez számomra már egyértelműen kiderült.

Hogy nem ijedne meg a pakkunktól--jelen helyzetben-- ez is világos.(Persze volt idő, amikor már próbálkozott, eztán a 8000 darabos shortjából vinnyogva menekült úgy 11500-12000 között. Jól emlékszem?)

Ha bejáratos vagy hozzá, azért halkan jelezd felé, hogy a háttérben már fonják a kötelet. Szép nagy csomó van a végén, de pont belefér a gúnárnyaka.....

SZóval szerinted milyen hír lesz, ami az alapkezelők fantáziáját is megindíthatja?

#432040 royals Előzmény: #432027

Hali Taresz! Én múlt csütörtökön szálltam vissza, úgyhogy hajrá neked is!

#432027 taresz Előzmény: #431974

Mielőtt közröhej tárgyát képezném, jelezném, hogy nem Former miatt fogok belevenni. Ahogy 9k-nál lefelé vártam 6-7,5k-ra, úgy most felfelé 7,5-8-8,5 közé taksálom 2 héten belül. Lehet tévedek, de eddig bejöttek a látomásaim.

#432018 vincentlauria Előzmény: #431980

Nem akarok én senkit sem rábeszélni, pláne nem alapkezelőket: úgy herdálják el azok más pénzét, ahogy akarják, én az enyémet meg, ahogy nekem tetszik: szimplán úgy gondolom, hogy akciós, és nem 12K-nál akarok, sírni, h de jó lett volna... persze kockázat az van, és a játék az nem játék, ahogy Johnny Firpo is mondaná, de ez egy más történet

#432006 Lxrose Előzmény: #431991

Formerplayer felvetette, hogy esetleg egy 2500-3000 közötti pakkal életet lehetne lehelni a részvénybe, mert neki is volt egy olyan gondolata, hogy esetleg valaki nagyobb hatást szeretne elérni, mint amire valójában képes.

#432002 Lxrose Előzmény: #431989

Nem egymást, hanem a piac működését. Ahhoz tök mindegy, hogy medve, vagy bika vagy.

#431991 Bendeguz Előzmény: #431984

Milyen próba? Mit akartok? Egyszerre nekiálltok venni piacin, egymás elől elhalászva a pakkokat?

Formerplayer, köszönöm a válaszodat!