keveslem
keveslem
már vettem 4 kis pakkot....most meg remélem itt fordul majd felfele..az a szlovák szavazás mikor lesz ?
Futikat is pont akkor kell leverni mikor buxli ellenálláshoz ér...ezt az összhangot,brrr!
:D de ha ma nem lesz emelkedés akkor megeszem a kalapom.
olvasd el elemzésem, ott nem lesz gondod :)
Én egyébként legalább háromszor megnéztem, hogy ki írta a hozzászólást, mert nem akartam elhinni ;) Egyébként a tagline nem így szól, hanem úgy, hogy "Magyarország a világ egyetlen országa, amely saját magával határos".
..látszik ma is, hogy mennyire tech. alapon kereskednek....
....mindegy kint mi van....kiépítettek egy tech. szintet és képet, mely alapján kereskednek......ennek most longnak kellene lennie.....na de egy kis forgalmú piacon, a hazai speki alapok azt csinálnak amit akarnak....csak be ne jöjjön egy külföldi shortos alap...mert akkor megehetik amit kifőztek....
...vagy már ez az utolsó kör, melyben fordítanak.....
később megnézem , most lépnem kell egy időre du. leszek
Írd felül a gondolatodat a kép alapján. Mit látsz benne? Sikertelen harmadik próbálkozás?
Ha igen.. tudod, hogy harmadik érintés után negyedik érintés általában a kitörés?
otp miatt nem nagyon merek többet ráadni, pedig ha ma nem viszi át ezt a 3350 környékét, akkor az már a 3. sikertelen próbálkozása lesz, és majdnem biztos hogy lefordul egy időre. Persze azt a rohadt Mol-t ki lehet húzni még az univerzumból is.
FXpron minden shortom pluszban tud lenni DAX máról, Aranymáról-tegnapról, olaj, eur/usd tegnapról..
haláli, itt meg erőlködés van. Nem tudja, hogy jobb vállban illene még pár napot eltölteni?
OTP is simán az emelkedő háromszög ellenállásában még.
Ellenben mi van ha kivisszük 17Kt fel? elliott szerint 17500körül 5.hullám tetőzés, onnan újra le, vissza a 16-16500as zónába C.pont szerint.
Igazad van már megint túltengett bennem a szélsőjobb, van bennem egy ilyen rejtett hajlam ami néha ki akar törni. :) Felkeresek egy pszichológust. :)
Talán mindőnknek ez a legkifizetődőbb mert nem vagy elfogult ;-)
Én meg nézem pozi nélkül a végeredményt ,-)
vagyis pozi nélküli mozi :D
közbe chartolgatok
100 pont nyerőben eladva...
nem egyszerű bejutni, mert őket és a balti államokat is alaposan számonkérték...én meg egy népre sem mondanám, hogy holmi, mert ilyen erővel holmi máltaiak is lehetnének...az is kicsi, keverék nép, mégsem szólják le őket...
http://postimage.org/image/16s8r4sjo/full/
Bux1112 nyakvonalon