Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: fd

#432215 BudFox Előzmény: #432208

úgylátom elég nagy érdektelenség van továbbra is...tehát akkor az SP 1200 as szintet kellene gondolom figyelni..mint lélektani határt..

Re: nincs cím

#432170 BudFox Előzmény: #432129

mindig mindenre van egy rekordjuk amit meg akarnak dönteni :D most már mindegy merre mennek..csak nap közben legyen kicsit egyértelműbb az irány.

#432158 TrendMan Előzmény: #432129

Nyilván ők is tudják, hogy október veszélyes hónap, kommunikációs oldalról nagyon felkészültek.

Hathor:

Köszi!

Ha ezt a hónapot így aka…

#432129 Donoo

Ha ezt a hónapot így akarják végigcsinálni, sp meg sem áll 2000ig... Eddig 29 éve nem láttak ilyen jó okóberi kezdést.

#431913 Hathor Előzmény: #431841

Röviden megfogalmaznám. nem a múltat, a jövőt!

Egy felfele menő fehér elliott esetleg fordítja a fentről lefele jövő árfolyamot.

Most tegnap pont a fordított fej-váll nyakvonalán dobtam rá shortot, az volt 5ös pont, onnan le Cpontra várakozásaim szerint, az a fordított fej-váll jobb vála, majd újabb elliott fel nyakvonal fölé.

#431841 TrendMan Előzmény: #431820

Köszönöm szépen, éppen a fehérrel jelölt ciklusokra gondoltam:

Ha ez egy Elliot-ciklus és az instrumentum (ebben az esetben USD) trendel, ebben az esetben erösödik, akkor nem kellett volna A, B, C-nek mélyebbre vinnie, mint 1,2,3,4,5 tette?

Vagy ez épp azt jelenti, hogy megtört az erösödés trendje?

Vagy ez egy trenden belüli mikrotrend, aminek nincs nagy jelentősége és a főtrend sértetlen?

Ksz

#431776 TrendMan Előzmény: #431764

Bár én ezt a kijelentést a short állományról szeptember végére hallottam, de itt is 80 % a medve: http://www.forexpros.com/indices/germany-30-futures /dax/

Ezek szerint elmegy 6000-ig is, talán 6050-től érdemes shortoloni.

Ezt erősitie meg a Dow felránátása záráskor.

A nagy emelkedésnek két magyarázata lehet:

1) Túl sok az olcsó pénz a kereskedelmi bankoknál (bankmentésre kapták a kormányoktól), amit nem tudnak ésszerűen kihelyezni a gazdagásgba, igy ehelyett játszogatnak a tőzsdén.

(nagy a baj)

2) Ismeretlen terepen járunk, ahol még Sárközy és Merkel sem járt és azt egyetlen közgazdász sem modellezte még.

Ezért igyekeznek proaktivan megközeliteni a helyzetet, úgy tesznek, mintha megtalálták volna a megoldást, előrevetik magukat és bejelentik a megállapodást.

Nem hozzák nyilvánosságra a részleteket, mert azok még nincsenek kidolgoznva.

Viszont elhalasztják az EU csúcsot, hiszen időre van szükségük.

Kilóg a lóláb, de a ló még nem döglött meg egészen és nem bűzlik annyira, hogy mindenki meneküljön.

Csúcsközelben van a nyit…

#431764 ikszf

Csúcsközelben van a nyitott short állomány.

Überpesszimista mindenki.

Hetes támaszok felett vagyunk.

Egyetlen dolog szól a bika ellen. Brutál volatilitás, és őrült emelkedő napok.

#431759 Donoo

az nem volt az, én reálisnak éreztem azt, ezt viszont egyáltalán nem, amúgy long poziból beszélek...

amit 4-5 napja csinálnak…

#431751 Donoo

amit 4-5 napja csinálnak vicces kicsit...ész nélküli emelkedés

Eddig usa táncoltatta eu…

#431698 hosszhuszár

Eddig usa táncoltatta eu-t.

Most hetek óta fordítva van, kicsit kiélvezi merkel, és sárközy, hogy börni után, rájuk is figyel a viág, különösen usa...

:))