nem teszünk közzé semmi, ez VIP találkozó. Dropboxba kell reggelni és oda feltölteni. Meghívni a résztvevőket. Ez a legjobb megoldás.
nem teszünk közzé semmi, ez VIP találkozó. Dropboxba kell reggelni és oda feltölteni. Meghívni a résztvevőket. Ez a legjobb megoldás.
Kikockázott arcokkal felőlem mehet. Gondolom senki se szeretné, ha mindenféle VadSpeki kategóriájú futóbolond megismerné az arcát.
hajjaj :)
Ugyan, vénasszonyok pletykája! Egészen rendesek voltunk! Többet nem mondhatok ...
:)))
Sajnos nem volt rá lehetőségem.
:(
Begipszeltek, pedig váltig állítottam, hogy semmi bajom és a kisteherben több kár keletkezett ...
;)
Én szóltam Csokinak, h írjon privit, h be tudunk menni érted, de nem szóltál..
Mi is :(
Hallottam a tavalyi sztorikat, kemények voltatok :)
Egyre jobban sajnálom, hogy nem tudtam eljutni ...
:(
3 perc hűtés után kivettem az első sört a patakból és deres lett a kezem. No ezek után én nem nagyon vágytam beléje!!!!
Semmi gond nem lett volna,fel volt töltve a csapat fagyállóval :D
basszus azt tudjátok hogy ma éjjel fagyott??? durva... mi meg ugráltunk a hegyi patakból táplált tóba, ami nyáron sem emelkedik 20 fok fölé...
Jah, pl amikor égnek emelt lábbal seggest ugrol, vagy az Uaz elején off-road közben, mint embléma.. :-)
perverz... :)
Uhh,akkor dokumentálva van személyre szólóan az este :D
Ha Herceg intéz tárhelyet, akkor töltöm. 740mega..
Úgy hívják hogy édesítőszer :D Amúgy mutass egy embert aki már látott olyat aki hallott róla hogy tablettából lehet bornak nevezett akármit csinálni,mert ha lenne ilyen akkor nem pancsolná senki a bort,csak beledobná a vízbe és sálálá kész is! :D