Akkor neked ez a nagy fordított fej-vállam jönne be gondolom:
Akkor neked ez a nagy fordított fej-vállam jönne be gondolom:
ja még mindig a régi. Daimlerre akkor mondtam, hogy esés néz ki nem?
A chart azt mutatta, ha jól emlékszem, mondjuk akkor néztem először a chartját.
Mindjárt megnézem megint.
Ősidők óta ülök a hati, oti, daimler longjaimban. Nem is elemzek régóta. Na, majd belerántok :)
Végülis szeptemberre is megvolt a 100k-m, mert lefestettem 55 méter kerítést és a festő ennyit vagy többet kért volna érte :)
Szia Margaretta!
régen láttalak. Honnan a longod?
Felfele várod a piacot?
Nehezen döntök ebben a nagy fej-váll jobb vállban, mármint amit napok óta linkelgetek, gondolom láttad.
Dobj be valami jó rajzot ,-)
Csökkenő ékeid után mik vannak? dupla aljak?
De jó nekem a duplaalj is, ha az egyik alja 10.07-én 13:15-nél, a másik meg a fordított fej-vállad alja :)
Bárcsak igazad lenne ezzel a fordított fej-vállal :)
Pici szépséghibája, hogy a bal vállnak fentről lefele jövő gyertyák után kéne következnie, nem úgy, mint a valóságban, hogy alulról felfele haladás megtöréseként.
http://postimage.org/image/19t7n75fo/full/
livával rajzoltam be a fordított fej-váll jeleget, de nem tulajdonítok nagy jelentőséget neki, ha lent van esésben akkor igen, de itt fent két napos csúcs közelben?
Mindegy a csatikat nézem, figyelem
halálian bírom, hogy mintha Budfoxot olvasnám minden alkalommal ,-)
Szia Eros.
Ja.. és ez a dupla tető egy fordított fej-váll jelleg nálam :DD
na de nem a napos amit mutattam, hanem mai napra.
Mindjárt megcsinálom a rajzot.
..reméljük...mielőbb jön az a hír.....
..és a bux megcsinálta mára a duplatetőt...és végre a hatiban is elovad az a 200 p. kt.
..mert már kezd bosszantani...na de ilyenkor jó adni...
Terjed egy pletyka, hogy az OTP-ről állítólag rossz hír fog kiszivárogni, ami miatt napokig esni fog. (Olyantól olvastam, aki a svájci jegybank döntését megelőző este, jelezte, hogy kapott hírt arról, hogy a holnapi napon brutálisan el fog szállni az OTP.)
Ha ez valóban igaz lemehetünk 16000 környékére. Hamarosan kiderül, hogy van-e valóságalapja...
aham..ezt nem tudtam..
ilyen forgalommal tényleg nem fogunk kitörni viszont...legalábbis remélem.
..sziasztok...szép napot...
...most kerülök igazán csak gép elé....
..nagy ma is a vola....0 forgalom mellett...
...ebből nem lesz így kitörés...
..pr. bux, nem bírt a 16500-al ma sem...így jöhet le...
..hati lemehet 16 k. környékére, onnan jöhet majd megint fel...ott talán már zárogatok...egy részt....
..usa lehet hogy megpróbálja az emelkedést...de nagy lesz kint az érdektelenség...robotok féken tartanak majd mindent...
még egy bankcsőd, Dániában...ejj ejj-.-..fogadjunk hogy USA annyira meg fog ijedni ezen a két bankcsődön. - még csak hétfő van..hogy újabb pánik lesz ebből..
szerintem csak azért nem szálltunk el még fölfelé..mert terítéken vannak az újabb rossz pletykák MO. -gal szemben : hedge fundok Magyarország ellen fogadnak....gyenge forint, magas külföldi állampapír kitettség. stb...
ilyen környezetben nem lesz tartós emelkedés ha lesz egyáltalán.
azért 3 stopot betettem ha netán annyira emelkednénk...de őrület hogy már megint a nagy vízen túlról irányítanak mindent.