"..mindenki be volt zabálva.."
:-)))zabálva
Na ez elég diplomatikus megfogalmazás volt. Másnap reggel kissé éreztem h túl sokat "ettem" :)))
"..mindenki be volt zabálva.."
:-)))zabálva
Na ez elég diplomatikus megfogalmazás volt. Másnap reggel kissé éreztem h túl sokat "ettem" :)))
Nyuszika! Hát itt vagy? :DD
Hellóóó!!!
Amint ígértem, itt vagyok :-)
Jó volt a buli, Erdőbénye tényleg nagyon jó hely. Azon még gondolkodom, hogy jövőre meglátogatom ezt az "eszméletlen" kis bandát!?
Mikor elmentetek fürdeni végig azon imádkoztam, hogy rendeben legyen minden, mert én nem akartam fürdeni. Azt az aprócska részletet elfelejtettük megosztani veletek hogy vízimentők vagyunk :-)))
Sajnos csak ezt a kettőt sikerült megkóstolni, mert későn érkeztünk, és akkor még én vezettem, siettünk a társaság után a tóhoz, aztán meg mire visszaértünk addigra mindenki be volt zabálva és nem hiányzott még az is... Később mielőtt ettem -a finom slambucból- akkor sikerült megkóstolni ezt a két félét legalább. :))
Nem sikerült senkinek sem végigkóstolni az egész sort,azt elárulhatom,erdőbényeit is kellett fogyasztani mert Csokit sem akartuk megharagítani :D Az eper nagyon jó lett,Bazsival majdnem összevesztünk rajta!
Valamitöl izomlázam van, gyanús az uaz. A fülkéből nem volt félelmetes, de a platón kurvára kapaszkodtam :D
Volt egy rész mikor Csoki is és Herci is rámdőltek, de sikerült megtartani őket is esés nélkül, aztán még órákig remegett a combom. Mi lett volna ha jó az önindító? Akkor Béla felugratja a falon is de addigra már én nem lettem volna rajta az tuti.
1-2 geg még be fog ugrani róluk az biztos, de nincs bennem hamis remény...:D
Sajnos a 10 féle pálinka közül csak a bodzáig jutottam meg a banánig, a bodza szenzációs!
A slambuc szintén kiváló volt! Sajnos Judy nem tudta felvenni a fordulatot, nálam meg a gép ledobta a szíjjat,
Minden egyéb maradéktalan volt. :D
Nagyon tetszik a ház is, úgy tök jó ahogy van. Ezért jó a hegyvidék, mert izgalmas kertet lehet kialakítani.
És még ki tudja hányszor mentett meg minket az erdei rodeó alatt... Bár már az is nagy jótett volt hogy csak utólag tudtuk meg h nem jó a fék :)))
Még nem tudok a jobb oldalamon aludni:-)
Bízol benne hogy azokkal ki tudod egészíteni a hiányzó mozaikot? :D
Hát köszi mindenképpen! Béla a hegyitavifürdés után is toppon volt, rögtön szaladt a plédekért! :)
Nyakvonalig befürödtünk az biztos. Valakinél fordított fej-váll is előfordult :D
Nagyon várom már a képeket.
Csoki,Béla és a kocsmáros voltak a csapat védőszentjei,köszönet érte! :D
"Az kizárt dolog, mert nem tudom!"
Gyanús, hogy valami idétlen gondolatkísérlet miatt volt az egész, nem tudom, hogy így volt-e mert nem emlékszem túl sok mindenre, de mintha azt figyeltem volna miként reagálnak erre a fordulatra hogy eltűnik az egyik golyó :D
Nem voltam túl jó fej bényén, nem tudom mi volt velem, egy tisztességes késdobálóban ennél kevesebbért is a hátamba állították volna a dákót :) A pultnál talán a fönökkel beszélgettem vagy kivel, nem tudom. Máig nem tiszta, ki volt az a gyerek de ő egyengette a kis karrieremet a kocsmában. Szerintem fizethettem neki egy-két sört és utána volt a billiárd-precedens, ezért simíthatta el a feltörő méltatlankodást :)
És a kocsmában mi volt a billiárdal? Elraktam a golyót?? És még panaszkodtak, hogy nem tudnak játszani?
Ez teljesen kéész :D
Én is azt hittem egy kis romantikus italozás lesz a rókavárban :-)
Béla és a gyertya :))!!!
Először azt hittük, h lánykérés lesz....oszt kiderült, h az UAZ-ba kell :D!!! De bár csak ne tette volna bele...nem lett volna csokis a gatyánk :)))!!!
Csoki nekem se mondta, h "az" a Béla a tó tulaja, akit már idétlen idők óta ismerünk.. :-)
Nem volt, csak nézünk mindketten, hogy "mi vaan"?