Jah,most van játéktér...amit igyekszünk ki is használni :D Mennyi volt pénteken hati záró?
Jah,most van játéktér...amit igyekszünk ki is használni :D Mennyi volt pénteken hati záró?
Hétvégén mutattam PFeseknek, de usa topikba is mutattam leszorítóját S&P futinak.
http://postimage.org/image/tm8o1x8k/full/
Mit látunk a képen? Pirossal csökkenő háromszög jelleg. Hetes a chart a háromszögben van hely játszani, maszatolni.
Nézzünk alá. Kettős alj jelleg lent narancssárgával, de még leszorító alatt vagyunk.
Mikor vannak jó belépők? Kettős alj alatt, vagy leszorítót kiütve fel.
Itthon mi a helyzet? Szintén 17K fölött öröm, 14.600alatt sírás.
Addig meg rövid chartokkal csapkodunk.
4%--hol hol???
szerk: a rangéra gondolsz..de ahhoz fel is ment..
Nem túl szép elliottok, itthon mindig is nehéz velük számolni, mert illikvid piacunkat a gappekkel össza vissza rakják, a kis forgalomnak köszönhetően is. Nehéz a feketében is megtalálni a huullámokat, de nem is az 0-5közötti pontok a lényegesek már, hanem a korrekció mértéke.
Csináltam egy ilyen elliottszerű órás bux rajzot!
Ne felefdjük Cpont 38.2-61.8%körül bárhol teljesülhet
De ideálisan 50-61.8%között
OTP már 4 % ot esett fél óra alatt..ez is szép...
megint külföldről megy a manipula..
alakul :), de a kt bosszant
http://postimage.org/image/1b0r4pcbo/full/
Otp napos képem:
egyelőre leszorító alatt!!
Emelkedő háromszögszerűen mozog, kettős aljszerűséggel, de 3340-3350-3385az ellenállása fel. Amennyiben ezt a szintet kiviszi fel, akkor kiviszi a háromszög tetőt, és a leszorítót is, fentről tovább szorítja a 20napos mozgó, ráfekszik a leszorítóra.
Na most bocsi de magamnak is szét kell néznem
Pénteken szépen leütötték szépen 17e-ről,nem látni azt az erőt amivel fölé tudnák cipálni,bár buxnél szokott lenni kópéság :D
Hati hol zárt pénteken?
jaja, ezt mondom én is, ezen belül mindenféle játék lehet a héten, rövidebb chartokat kell nézni ha ezen belül is szeretne fogni az ember.
Ja és nálam lejjebb van az a 16400.. illetve én buxban nézem a 16200környékét aljnak.
Bux érezhetően magasan nyitott 1
Igen én is úgy gondolom, hogy amíg nem töri a 17000-es szintet kivárok...
17e felfelé az ellenállást,azt figyeld sztem...alul 16400 magasságát ha törjük mehetünk tovább le.
OTPben emekedő háromszögem van.
3450 a tető, 3000 az alj kb. de azt most nem néztem.
Alulról 3154-3150 a rés
mindent meg tudok nézni, ha szükséges
Én az OTP-ben és a MOL-ban vagyok érdekelt, bár két három ellemzést már erre vonatkozóan átnéztem reggel. Ha nincs eleve elkészítve erre elemzés ne fáradj miattam!
Az a kérdés foglalkoztat, hogy vajon lezárjam-e veszteségesen határidős BUX short pozíciómat, vagy kivárjak még???
Egyet nem értek ..ha USA ma nem is lesz nyitva akkor mi a fenének húzzák az egekbe a futuresokat ? nevetséges már...
Gyerekek!
EURCHF elszállni látszik 1.24es szinten van a több hetes 1.20as tartásra.
Dax nyitó gap fel, abból jön vissza, mint tudjuk legtöbbször rést tölt vissza.
Sajnos most értem gép elé csakl ennyit néztem még.
Euro erősödik dollár szemben.
Szerk: talán nincs rés daxban, mert pénteken mintha járt volna itt, eddig dupla csúcs, de az nem érdekes még.
Nem egészen, Te úgy állítottad be mintha, az elemzést Hathor fórumtársunktók számon kértem volna. Mellesleg szombaton ép ő reklámozta a portfólió hasonló forumán elemzéseit, adta meg az elérhetőségét, többekközt ezért is jöttem erre a honlapra.
Ezek az előzmények....
Remélem, hogy nem fogunk emelkedni a mai nap zárásaként.
szia, Yo reggelt!
Milyen elemzést szeretnél ma? ,-)
Pénteken felraktam a fordított fej-vállat. Írtam, nektek is a hétvégén, hogy a fordított fej-váll jobb vállában vagyunk. ennek magassága 16200-17K között volt. Itt a bal vállban volt pár napos játék. Az elvárt zónát elértünk benne le. Én napos szerint ezt figyelem.