Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#431352 Bendeguz Előzmény: #431350

Koszonjuk a paleszokat! Legkozelebb ugy szeretnem kostolni, hogy szemelyesen prezentalod oket.

#431347 Waszeitung Előzmény: #431343

És Ő kért fenn a Rókabércen,pár pohár sört egy vodka narancsot és két db gyertyát a szállodában...azt hittem hogy romantikázni akar hogy az asztalra rakja,majd kiderült hogy az Uazba kért kéd db gyertyát és adtak neki,hát kész voltam :D Béla óriási arc,mentünk árkon bokron,tökön babon :D

Csoki a "Bélám büszke va…

#431338 kerikoma

Csoki a "Bélám büszke vagyok rád" is ott volt?

#431337 KawaBazsy Előzmény: #431334

Asszonnyal nem volt vita? :-)

Herceg! Akkor lécci intézd a tárhelyet, h dobálhassam fel a kép és videó anyagot. Naggyon szórakoztatóak.. :-)

Szépjóreggelt a kendtekn…

#431334 Longshort Voilattila

Szépjóreggelt a kendteknek!

Ha a kis éjszakai ámokfutásomtól diszkréten eltekintünk, akkor szenzációs buli volt!

Jól éreztük magunkat, nagyon szép a hely, a ház, minden nagyon jó volt. Köszönünk mindent Csoki!

A szaunát meg sem néztem, biztos az a ház volt az ott följebb egy kicsit...nem mint ha szükség lett volna szaunára, mindenki beépítette a fűtőanyagot rendesen. Nálam a szaunán kívül is akadnak még fehér foltok az emlékeimben :D

Jó volt a társaság, jó volt a kaja, Judynak esélye sem volt már utolérni minket miután visszaértünk.

Üdvözlet Bélámnak! Egy íz viszont minden esemény ellenére végig a számban maradt, valamelyik muskotályos bornak olyan zamata volt a pincében, hogy az mindenképpen visszavár. Nem is tudom miért nem vettem belőle ott rögtön!

Re: gd

#431315 Bendeguz Előzmény: #431310

Csak a grillt számoltam össze, de valóban ennyi volt az össz. Emellé rengeteg zöldség meg kenyér. A fél falut jól lakathattuk volna :D

#431298 Bendeguz Előzmény: #431297

Sajnos rosszul ütemezte a gazdasági igazgatónk a műtétjét :(

Egyébként ha Slambuc-Judi nem főz olyan finomat, akkor elfogyott volna a hús.

#431292 judi9494 Előzmény: #431277

Illat szerint sárgabarack volt a legjobb, bodzára nem emlékszem .Gombás rántotta volt reggel?