Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: gd

#431281 Bendeguz Előzmény: #431280

Úgy illik, ha itt is megköszönöm: tehát KÖSZÖNÖM! :) Kiváló volt a hétvége és a társaság, jók voltak a kaják és a piák. Csokibá páleszei nagyon bejöttek. Herceg, szívesen :) Jövőre majd a leendő újoncok végzik a piszkos munkát, ugye? :D

#431280 Kissherceg Előzmény: #431279

Én is köszönöm minden résztvevőnek a csapatépítő tréninget, igen jól sikerült. Házigazdáknak külön hála, hogy ilyen élménnyel gazdagítottak minket. Jövőre offroad mehetne cat munkagéppel is :D:D Bendegúznak is külön köszönet a soksok segítségért!

No iszom egy kis vizet... :)

#431277 KawaBazsy Előzmény: #431271

Jut eszembe Kerikoma! A bodza az szuper volt, nálam mindent vitt, a narancs a második helyezettem.. :-)

Re: nincs cím

#431276 picirigo Előzmény: #431274

Még egyszer köszi a lehetőséget, gyönyörű hely, gyönyörű ház, bátor-szomjas emberek!

Haza fele a gulyásról álmodoztunk, és szidtuk magunkat, h nem hoztunk grill cuccot!!!

Nekem csak egy dologban …

#431275 picirigo

Nekem csak egy dologban volt hiányérzetem....kévés volt a pálinka....:))))))

#431274 Csokigyáros Előzmény: #431272

No gyerekek... romok eltakarítva... bár ebben nem az enyém volt a fő érdem... longshort jövőre is hozhatod az asszonyt, ha még egyszer eljönne ezek után... :)

most jöttem a tótól... megmértük a hőfokot... közelebb volt a 9-hez, mint a 10-hez... így méginkább le a kalappal azelőtt a nemnormális előtt, aki úszott benne :) a fejesem meg 60 cm-es vízbe realizálódott...

remélem a kaják jók voltak.. az italok szenzációsak... remélem a progik bejöttek... köszönet Bélának... bár egy új önindítót még be kell szereznem :(

remélem a III. Erdőbényes Stockis Talin még tudunk fokozni...

Köszönet hogy eljöttetek és emeltétek a találkozó színvonalát!!!

Jövőre veletek ugyanitt!

gd

#431271 Waszeitung

Hát ez qvajó volt:gyönyörű vidék piszkos jó idő,remek pogramok és résztvevők,alhoholmentes sörök,borok és pálinkák,iszonyat jól éreztem magam,köszönet érte Attilának és minden résztvevőnek! :D

Kerikoma pálinkájából sajna nem tudtam mindet megkóstolni...offroadprogram mindent vitt,főleg a motorháztetőről! :D

Basszus! Ígértem kemény …

#431270 KawaBazsy

Basszus! Ígértem kemény piját, vittem is egy kígyós páleszt, de elfelejtettem körbekínálni! Pedig abban az állapotban megittátok volna.. no majd jövőre! :-)

Csokinak köszönet minden…

#431267 picirigo

Csokinak köszönet mindenért!!! Bélát csóókotatom!!!

No...hazaértem!!! Kb ezt…

#431266 picirigo

No...hazaértem!!! Kb ezt vártam...mindenki csak ivott ...undorító :)))!!! Pedig akartam beszélgetni a piacról is!!! :D

JUDI!!! A slambuc receptjét küld el légyszi priviben!!! ;)

#431265 KawaBazsy Előzmény: #431248

Ízirájder, Öcsém! :-)

Sajnálhatod, h nem jöttél, űbereltük a tavalyit! :-) Képek, videók csak a résztvevőknek lesznek elérhetőek.. :-)

#431252 Eros1 Előzmény: #431231

...majd legközelebb....és a vendégeim lesztek....van a közelben egy kocsmám is...