Basszus Judi....Miert nem maradtal? Szivesen beszeltem volna veled... Finom volt a slambuc, mennyivel tartozunk erte?
Basszus Judi....Miert nem maradtal? Szivesen beszeltem volna veled... Finom volt a slambuc, mennyivel tartozunk erte?
Sajnos elmenekűltem, olyan erős pálinka illat volt .Képzelhetitek: a bényéről kivezető utat a gipszpincértől kérdeztem meg.
Gyere at azonnal, jo a buki, epp a kocsmaban vagyunk. Szallas van!!!
..sziasztok...
..sajnos csak most regisztráltam ide...mert a portfolio-n nem sok értelmes hozzászólás akad ..
...így hát kimaradtam ebből a jó kis páleszes buliból...pedig a gyűjteményem elég bőséges...
és mind 3-4 éves...barack,meggy, szamóca,bodza,banán,szilva,őszibarack,szeder,és a kedvencem a birsalma....ezeket magam főztem, érletem eperfa hordóban, majd palckozás...
..és ráadásul erdőbénye közelében lakom...
...de a következőn talán összejön....
ne kínozz, te, mert veszek minden olyan részvényből ami a portfoliodat alkotja! :-)
Helyzetjelentes: banhatja aki nem jott. Kivalo ido van, volt mar halastoban furdes, off road tura, gulyas, moka es kacagas. Judi most szolgalja fel a slambucot, utana borkostolas var rank. A grillnek meg neki se alltunk.
Gábort nem veszitek fel a Bükk lábánál???
rock'n'roll :)
Jóccakát mindenkinek, holnap odatesszük magunkat :)
azt is szeressem :)
Csakis és jó minőségű gyümiből.
Véleményt kérek mindegyikről és őszintét. Én ismerem mindet, de minden kritika csak előrébb visz:-))
Hogy készültek a páleszek? Minden íz az eredeti gyümölcsből származik?