Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Erdőbénye

Re: nincs cím

#431234 Bendeguz Előzmény: #431233

Basszus Judi....Miert nem maradtal? Szivesen beszeltem volna veled... Finom volt a slambuc, mennyivel tartozunk erte?

#431232 judi9494 Előzmény: #431216

Sajnos elmenekűltem, olyan erős pálinka illat volt .Képzelhetitek: a bényéről kivezető utat a gipszpincértől kérdeztem meg.

#431227 Eros1 Előzmény: #431148

..sziasztok...

..sajnos csak most regisztráltam ide...mert a portfolio-n nem sok értelmes hozzászólás akad ..

...így hát kimaradtam ebből a jó kis páleszes buliból...pedig a gyűjteményem elég bőséges...

és mind 3-4 éves...barack,meggy, szamóca,bodza,banán,szilva,őszibarack,szeder,és a kedvencem a birsalma....ezeket magam főztem, érletem eperfa hordóban, majd palckozás...

..és ráadásul erdőbénye közelében lakom...

...de a következőn talán összejön....

#431217 matgab Előzmény: #431216

ne kínozz, te, mert veszek minden olyan részvényből ami a portfoliodat alkotja! :-)

#431216 Bendeguz Előzmény: #431176

Helyzetjelentes: banhatja aki nem jott. Kivalo ido van, volt mar halastoban furdes, off road tura, gulyas, moka es kacagas. Judi most szolgalja fel a slambucot, utana borkostolas var rank. A grillnek meg neki se alltunk.

#431148 kerikoma Előzmény: #431146

Csakis és jó minőségű gyümiből.

Véleményt kérek mindegyikről és őszintét. Én ismerem mindet, de minden kritika csak előrébb visz:-))

#431143 kerikoma Előzmény: #431142

Neked ajánlom a narancsot is, a banánt fel kellett volna kicsit javítani kandírozott banánnal, de úgy voltam vele, hogy még azért sem ágyazom be. Lesz ami lesz. Vigyázzatok, mert mind 50fokos felett van:-)))