Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#431652 matgab Előzmény: #431615

kicsit lemaradtam...Mi a francnak örülünk ennyire?

Én speciel annak, hgy 15k-s buxnál majdnem inditottam egy shortot, de aztán mégsem...

#431615 TrendMan Előzmény: #431603

És akkor most irják, hogy nincs is meg az egyeszség, csak az arról szóló közlemény:-D

Kemények a fiúk, éljen az emelkedés!

Ilyen meredek grafikon m…

#431603 Csusza

Ilyen meredek grafikon már nincs is, ez meredekebb a függőlegesnél...

Egyébként a konkurens ol…

#431209 TrendMan

Egyébként a konkurens oldalon megjelent cikk kapcsán érthetővé vált a kedvező munkaerőpiaci álláshely adat mögöttes tartalma.

Ez alapján arról lehet szó, hogy olyan (pl. mérnöki vagy egyéb szakmai jellegű) munkahelyek jöttek létre, amelyek betöltését a munkanélküliek képesitése nem teszi lehetővé.

Amennyiben elfogadjuk, hogy az adat nem kamu, ez az egyetlen ésszerű magyarázat.

#431208 TrendMan Előzmény: #431201

Pedig még valamitől lesz esés, ha nem a leminősitésektől, akkor mitől?

Felminősítik Irakot vagy Afganisztánt?

A jövő héten elkezdőnek …

#431181 apafi

A jövő héten elkezdőnek a negyedéves jelentések. Keddden jelent már az Alcoa és csütörtökön JPM, Google.

#431135 TrendMan Előzmény: #431126

Mintha úgy lenne, hogy ha esés után kis plusszos futiba megy, akkor folytatódik az esés, mint fő irány.

Ha emelkedés után kis minuszos futiba megy, akkor folytatódik az emelkedés, mint fő irány.

De ezek az eredmények még nem feltétlenül szingifikánsak:-)

#431133 Hathor Előzmény: #431112

felhuztak dupla topra, vagy elliott B-re zaro elott, majd visszabombaztak,ahova a mai gyertyat mutattam kb. Hetfon lesz elottem chart es megnezzuk. De fejbol gondolom, hogy dupla top nyakvonalat sem ertuk el, elliott c-vel az is teljesulhet, igy aludj nyugodtan hetvegen! A helyzet valtozatlan. Ket leszorito alatt, 1160 alatt vagyunk. Yo8!

#431125 BudFox Előzmény: #431121

Úgy lehetne egyedül szerintem a valóságos irányba vinni a piacot mindig ha lenne egy független média USA -ban amit nem irányítanak a zsidók..és mindig elmondanák az igazságot a makro adatokkal kapcsolatban..no és persze ha sok ember nézné is ezt a médiát - tévét.

nem lennének ilyen boldogok ha a tényleges munkanélküliségi adatokat meglátnák az biztos