én azt látom, ha egy csapat a meccs előtt 3 nappal már szájkaratézik, annak nem marad ideje mentálisan felkészülni a meccsre...
Bárcsak játékba lendülne már egyszer ez a Priskin, mert amúgy ey jó felépítésű gyerek...
én azt látom, ha egy csapat a meccs előtt 3 nappal már szájkaratézik, annak nem marad ideje mentálisan felkészülni a meccsre...
Bárcsak játékba lendülne már egyszer ez a Priskin, mert amúgy ey jó felépítésű gyerek...
ezt a mait kár volt lejátszani és végignézni.... büntetés volt a korábbiakhoz képest...
csak tudnám minek mondogatták, hogy ez ugyan olyan fontos lesz... maguk sem hitték el.... ez most egy fekete pont a csapatnak...
még jó, hogy a svédek megverték a finneket, mert ha ilyen játékkal estünk volna ki akkor idegbeteggé váltam volna...
Mondjuk nem tartom kizártnak, hogy volt az a pénz, amiért a finnek és a hollandok is eladhatták a meccsüket...Akkor viszont bármit játszhattunk volna semmi esélyünk nem volt...
ezt a Stieber cserét már 25 perce meg kellett volna lépni...
miért játszunk megint 1 csatárral?? miért nem küldi be Stiebert?
Ha nincs a saját kezünkben a sorsunk, akkor fújhatjuk az egészet.
Ez már elég régen igy van, megtanulhattuk volna.
Nem baj. Kedden nyerni kell, hogy mi is 21pontosak legyünk. Svédek kikapnak a hollandoktól ez tuti. Legalább pontszámban egyenlőek lennék a svédekkel. Ez a változás selejtezője volt, innen kezdve kötelező a kijutás, látszik, hogy képesek rá. Nem szabad feladni!
:(
Nem sikerült a kijutás...
Bíztam a finnekben pedig, hogy legalább egy döntetlent kiverekednek a svédek ellen.
ÁÁááááá, fel kell szívnom valamit, mert nem látok az idegtől.
Újabb torna, amire nem jutottunk ki.
igazából ezt a selejtezősorozatot 4 helyen buktuk el...
Leginkább mindjárt az első meccsen, ahol még túlságosan is tiszteltük ezt a svéd csapatot és túl sokáig nem rúgták ki azt a béna Koeman-t, aki szétzilálta a válogatottat, Egervári addig meg még semmit nem tudott összerakni.
Másodszor amikor otthon a hollandok ellen teljesen bexarva játszottunk és teljesen a régi korokat idéző abszolút passzív játékkal rukkoltunk elő.
Harmadszor: amikor a sors a jó játékunknak és a hollandok elbizakodottságának köszönhetően a kezünkbe helyezte azt amiről nem is álmodtunk, hogy nyerünk hollandiában, akkor nem bírtuk megtartani az eredményt (borzalmas kapusteljesítmény mellett szellemileg elfáradt a magyar csapat.
És mikor utoljára a saját kezünkben volt a sorsunk, amikor itthon pechünk volt és a bíró is szemét volt, mert egyrészt nem adták meg a 11-est Pintér ellen elkövetett szabálytalanságnál, másodszor amikor megadták, akkor pechünk volt. Pedig akkor össze lehetett volna hozni egy 2-0-ás vagy 3-0-ás győzelmet is...
És a +1, hogy még a finnek ellen sem fújják be a svédek kezezését a 16-oson belül...No hiába, Lehnart Johansson mégiscsak svéd volt, pedig ez a svéd csapat nem érdemelt továbbjutást.
Ezt elbuktuk. Bosszantó mert ezek a svédek elég harmatos egy csapatnak néznek ki, akár össze is jöhetett volna.
Az első gól szép volt.
Harmadik hely sem rossz, majd a vb selejtezőket hozni kell, aztán 4 év múlva a köv. Eb-re már kijutunk, az már 24 csapatos lesz.
csoda kellene
xar a finnek játéka. Fizikálisan gyengék, ezért mentális hibákat csinálnak.
Ugyanúgy, mint a magyarok szokták a 16 sarka mellől próbálják középre beívelgetni a labdákat.
Ez nem megy. Vagy le kell vinni az alapvonalig és onnan beadni, vagy kis kényszerítővel megoldani laposan...
soha ennyi magyar nem drukkolt még egy finn csapatnak sem!
svéd kezezés a 16-osukon belül, de a bíró továbbengedte...B...angol!
Üdv!
most nézem és sírok 0-2 basszus egy álommal kevesebb :(
2-1!! Megtettem előtte a svéd győzelmet...Bevetettem a faktort...