Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#431335 Waszeitung Előzmény: #431333

Egy egyszerű választ adtam rá,hiszen új vagy az oldalon...ne láss bele többet mint amit írtam :D No para!

#431333 Joker Előzmény: #431332

Egy egyszerű kérdést tettem fel tekintettel arra, hogy új vagyok a honlapon!

#431332 Waszeitung Előzmény: #431331

Hathor kolléga pusztán vaj szívének köszönhetően osztja meg velünk elemzéseit,ha ideje engedi és van rá energiája,köszönjük meg azt amit ad nekünk,de ne kérjük számon hogy miért nem tesz fel minden nap elemzést..részemről nagy köszönet érte azért mert megosztja gondolatait amik jelentős részben nagyon hasznosak!

Örülnék neki ha nagy gázzal felfelé indulnánk,híreket már csináltak hozzá,az ország leminősítési pletyi még bekavarhat..

#431331 Joker Előzmény: #431320

A mai nap érdekes lesz, ha a lemínősítéseket nem reagálja le a piac, akkor rövidtávon immunissá vált az ilyen jellegű hírekre. Ebben az esetben a long a nyerő. (Kénytelen leszek komoly veszteségben lezárni short pozícióimat.)

Hathor kolléga nem tesz fel mindennap friss elemzést?

#431320 Ibiza Előzmény: #431230

a gazdaságban leng az inga..

pl otp ért 10k-t?(igazából 100k-t)nem..és többet ért mint 1200?..igen...

átrendeződött a világ.. optimális szintekre kerültek a cégek.. miért menne innen le? a tisztánlátok - akik talán megírták ezt a szcenáriót- már megvették és átalakították amit kellett vagy akartak.. kiderültek a nagy csontvázak..átvilágították a bankokat.. a legrosszabb volt beárazva..

Sztem azok akiknél a pénz van egy emelkedésben érdekeltek.. nem zárom ki folyamatosan szívogatják az emelkedés vérét..de emelkedni fog..már azért is mert a politikusok érdeke is.. pl usa nem kis energiát adó- és játékpénzt nyomott a rendszerbe..a pénznek működni kell..

eygre javuló gyj-ket várok.. de kiderül..

#431262 Joker Előzmény: #431246

Én is üdvözöllek Hathor.

Nem mondom szeretek elmélkedni, de talán talán jobb színvonalon "fecsegek" mint sok fórumozó.

Kétségtelenül aki csak és kizárólag a TA módszerek alapján spekulál, annak a mögöttes közgazdasági összefüggések sok esetben irreveláns szócséplésnek tűnnek. Tekintettel arra, hogy hosszútávon spekulálok alapvetően fundamentális a megközelítésem.

De figyelemmel arra, hogy emellett határidőzök is a TA módszertanát is mint kisegítő eszközt hasznosítom.

Nos, ha Eros kolléga ennyire dicséri herceget kíváncsi vagyok rá, oda fogok figyelni a szavaira.

A fecsegést magam részéről a bemutatkozással le is zártam.

#431255 Eros1 Előzmény: #431238

...lényeg a nagy pénz melyik oldalon áll...és éppen hová vándorul....

...usa elválhat az eu.-tól..de csak rövid távra...így ha itt bezúg minden...ők is le fogják reagálni....

...a trend nálam eső....és az is már jó ideje...a tvalyi up.-ot csak annak korrekciójának tekintem......na nem a bux.-on...

#431254 Eros1 Előzmény: #431235

..köszönöm..és örülök, hogy végre rászántam magam erre....

...élvezet volt olvasni a csatározásodat vadásszal....

...és ami fontos...herceg itt van...amióta ő lelépet a portfolioról...és még egy páran...a fórumok használhatatlanok...egy-két ember beírásai érnek csak valamit...

#431246 Hathor Előzmény: #431238

Na Joker is átjött benézett.

Üdv. Neked is kolléga!

Látom furcsáltad, hogy kevesebb a hsz itt, illetve a bejegyzés.

Nem a mennyiség számít, hanem a minőség. fecsegni több oldalon keresztül lehet. Van hogy offolunk is néha, vagy többször, de aki tesz mellé értelmes hszt is, annak elnézzük ,-)

Bár Kissherceg, ha felkapja a vízet a sok offra akkor törölheti a hszt, így hát óvatosan!

sok sikert!

UI: felhoztam a bemutatkoás topikot jobbra, ha valaki szeretne írni pár gondolatot.

#431238 Joker Előzmény: #431230

Pont ezért aggódom, hogy a BUX határidő ilyen jól tartja magát, meglátjuk mi lesz hétfőn, de már hogy 16000 alá bukjon, ahhoz is sokat kéne lefele menni. Nehezen hiszem, hogy ha még alá is menne, hogy ezt követően egy mélyebb aljra mehetne rövidtávon. Ehhez tényleg kéne egy leminősítés.

Én nem hiszem, hogy októberben le fognak minősíteni minket, egyenlőre a bóvlihoz kevés a konkrétum. Valószínűbbnek tartom, hogy jövőre amikor recesszióba süllyed Magyarország akkor fogják bóvliba tenni az országot.

S&P meglehetősen vérszegény eséssel reagálta le a történteket, ha folytatódnak az elfogadható makrók és jó a gyorsjelentés nem hiszem, hogy komolyan eshetne.

Eltudom persze képzelni, hogy USA és Európa mozgása elválik egymástól időlegesen, majd meglátjuk.

#431235 Hathor Előzmény: #431230

szia Eros!

Üdv körünkben.

Látom sikeres volt mai akcióm a portfolion, hercegtől majd részesedést kérek, ugyanis benyomtam öt linket a fórumunkra irányítva, meg ajánlottam magam a tisztelt társulatnak, hogy itt megtalálnak engem, meg chartjaimat

Eros mesternek örülök, Budfox párja, jól meglesznek itt. Két dudás egy csárdában. a short bajnokok. örülök, mert hasonlóan nagy konti számokkal nyitogatunk, illetve én mostanában kevesebbel, a többiek figyelmeztetésére, így nem is haladok nagyon felfele, de legalább könnyebb elzárni a vesztő pozit.

Szóval üdv még1x!

#431230 Eros1 Előzmény: #430993

..ha annyi nem is..de új alj lehet belőle....amikor ennyira kinyitják a kt.-t...fordul..és jön a le hullám....

...nem is értem, miért tartották, miután a pr. bux-törte a 16500-támaszt...

...sajnos ezt a felkört elszúrtam, amiből kimaradtam..helyette végig shortoltam....de enm aggódom....mert egyre alacsonyabb tetőket..és mélyebb aljakat csinálunk....

...ha pedig kapnánk egy leminősítést is....akkor szép kis zuhé elé nézünk....

...szerintem kint is fordulat jön...s&p-t visszatették az eső csatiba....amiből új aljat illene csinálnia..és végre 1100 altt maradnia....amiből 970-ig eshet....

....ja aki longol attól elnézést...de én most shortos szemmel nézem az eseményeket...és nem látok okot a longra....max egy két napra...hullámos alapon....

#431226 taresz Előzmény: #431224

Én E-start meglongoltam a csúcson. 33% bukta. :)

Azóta csak kisebb játékok, de nem vagyok biztos abban, hogy láttuk a piac alját.

#431225 pepe01

Szia

Szükség van a ciklikusságra, ezt fel kell dolgoznod!

#431224 rbbj11

nem az az igazi élvezet, hanem az, hogy annak követekezményeként, hogy csomó cucc áron alul lesz kapható, te a shortok zárása után még többet vásárolhatsz, mint a medvepiac előtt, ráadásul bagóért. A medve után következő bikában jellemzően sokkal többet lehet keresni, mint a shortokon.

#431221 taresz

Ez nagyon lemondó megnyilvánulás. Kezdek aggódni érted!

(Mármint az utolsó mondat.)

#430998 hAliG Előzmény: #430964

Thx!

Igen, a dupla top az szépen teljesült, lestem én is :)

Volt még apró dupla csúcs, azok is szépen teljesültek, de egyikre sem mertem rátenni.

A háromszög kilépést fogom figyelni, aztán arra szerintem ráteszem a tétet..