Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Nagy tételeket nem önt a piacra, mert ha marad a jó hangulat, még a végén kikapják előle amikor vissza akarja venni. Próbálja lent tartani amíg lehet. Eddig bejött neki hogy pár száz darabbal lenyomta, utána meg kiszívta a könyvből a parázó kicsikét. Ha viszont hír lesz, rendesen csöcsre futhat.
Mondjuk feltűnő volt, mert napközben repült néhány 100 db-os pakk 6800-ra, de olyan nagy tételek nem voltak bent, ellenben a végén, amikor ~1300 db maradt az eladóin 6600-on és 6800-on, amiből 500-at kapásból megvett valaki a 7000-re tett ajánlatával.
Ezek szerint azt szeretné, hogy az ár ismét induljon el lefelé (míg ő gondolom zárná a shortokat).
No, ha meg már jelek, akkor többször előjött napközben 2 db 17 db-os pakk az eladóin. Ha jól figyeltem, ezek után jöttek a 6800-as 100 db-ok.
Az elmélet 12k körül indul. Csak a magamfajta tulkok nem vették észre, hogy rettenetesen előre árazott a papír. Ne félj, az elbukott x millám után elolvastam részletesen a cég jelentését, amiből világosan kiderült. Én viszont a fórumon elhangzott lelkesítő írások szerint vásároltam, nincs vita, az én hibám volt. Nos , aki ért hozzá, és némileg jól tájékozott, mit csinált vajon? Eladogatott folyamatosan, majd csak birtokában lesz egy jó infónak, mikor jön a Cég olyan adatokkal, ami megfordítja az árfolyamot. A mese így hangzik: Folyamatosan kijártam a piacra, eladogattam mid a x kiló piros almámat, de mivel nagyon szeretem, és tudtam , hogy tél előtt olcsó lesz, ugyanannyi pénzecskéből kétszer annyit vásároltam vissza. Pusztán a kérdésedre válaszoltam ezzel a példával.
Ha rám próbáltál célozni, hatalmasat tévedsz, s remélem már a héten egy apró "bocs" beírást is láthatunk majd tőled....
Egyébként tuszokmester újra jelen van, pénteken és ma is próbál-próbált lélektani szinteken és időpontokban eladásokkal operálni. Mennyiséget nem adott, csak látványkonyhában főzöget..
Van egy teóriám, lehet így is. Valaki , aki közel sem ismeretlen , folyamatosan adogatja el a papírt. Ehhez jól jöhetnek azok a rejtélyes célzások, amik mindig közeli határidőt jelölnek meg valami pozitív történésre. Nem történik semmi , de jó páran vesznek, aztán újabb határidőre. Szó nincs róla ,hogy az eladó nem bízna hosszútávon a papírba, ellenkezőleg, nagyon is bízik, csupán biztosabb sejtése van az időpontról, amikor vissza szándékozik vásárolni.
Addig is eladogat, és ha egyszer a részvény valóban az őt megillető árfolyamra tornásza fel magát, sokan nem arra fognak emlékezni , hogy kissé drágán vették, hanem örülnek a haszonnak. Így elvileg mindenki jól jár, persze a "Valaki "még jobban. Hiába, az élet már csak ilyen....Ismétlem , ez csak egy látszatra alapuló feltevés, vagy igaz, vagy nem!