http://bet.hu/newkibdata/108560536/_j_Le_nyv_llalat_Lengyelorsz_g.pdf
Sok sikert Neked a munkához!
Aztán ha egyszer azt látjuk, hogy 20k-nál piacin valaki 2-3ezer db-ot kitép, tudni fogjuk, hogy visszatértél ;)
De legalább már veszik.Nem érdekeltek már a további esésben.Ezen a szinten eltököl az ár mostmár szerintem.6500 alatt rövid távra mindenképp érdemes lehet venni.Hosszabb távra ez az ár is jó.Én családi okok és külföldi munka miatt tegnap megszüntettem a számlámat,úgyhogy elköszönök egy jó időre mindenkitől.Csak köszönetet tudok mondani ennek a papirnak az utóbbi időt leszámitva.Az RFV-nek köszönhetően a többséggel ellentétben nem veszteséggel zártam a tőzsdei pályafutásomat abszolút kezdőként.Mindenkinek minden jót és sok sikert kivánok!
Nem merték átvinni hétfőre. Részben érthető, mert manapság divat, hogy hétvégén jön valami rossz hír a nagyvilágban és parával indul a következő hét. Lassan gondolom, megint a görög csőd lesz műsoron.
Szerencsére pluszban zártunk.
Megkaptam, meg 6900-ön is, de nem bánom:) ebroki beszart de 10- kor, 6850 - re beálltam, azt akartam korrigálni 6900- ra a könyved után (köszi) erre 2 tetelkent kezelte.. CIB: "sajnáljuk" hihetetlen, de csak magunk közt, utólag nem bánom:)
Off:
Van bookom is tavalyról, ránézek a shortfolion a topicra, hat ki szakért ott is???
Egy bizonyos Johnny1:)) óriási :))
Nem nagyon. Volt egy kis dolgom, amikor elmentem, 180 körül járt. Mondom magamban, mire visszaérek, 230 körül lesz.
Ellentétes reakciónál meg stoppolni sem lehetett volna.
Valami jó adat volt fél 3-kor, mert kilőttek az indexek, én meg pont nem figyeltem. OTP-re jó lett volna egy kis játék.
Akkor futás, kapja ki valaki 7000-ig, mert még a végén nekik is lesz erőművük a 800 ezer Ft-os árbevételükkel és a 86 ezer Ft-os nyereségükkel. :DD
156 db van 6897-ig eladóin.
Bele kell húzni mert 50 ponttal beelőzött a Biomed :))
6800-at megvették, 6869 a következő kisebb eladó falat.
Short pajtás ma tudna vissza venni szépen.
Rés mindjárt betöltve..
Ha nem szívják ki utána, akkor kiszívhatják... :))
Úgy tűnik, az első mondat lehet ma az igaz, a fele már megvolt, most kiszívhatnák. :))