Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#430956 Bendeguz Előzmény: #430939

Kőbányán vízszintesen esik. Még jó hogy csak most kezdte, épp indulnék haza... Hülye eső!

#430939 KawaBazsy Előzmény: #430716

Ne cincogj, mert elmegyünk érted, s kirángatunk az ágyból. :-) A fájdalom holnapra elmúlik, menned meg nem kell, a borkóstolóhoz jössz kocsival.

#430806 Csokigyáros Előzmény: #430800

este véglegesítjük a létszámot, és a takaró számot, és a kaja igényt...

este bejelentkezek majd... :)

Nem várt esemény jött kö…

#430800 archenius

Nem várt esemény jött közbe, én sem tudok menni. :(

Jó szórakozást mindenkinek!

Re: ds

#430760 Longshort Voilattila Előzmény: #430746

Csak a kritikát veszítettem, nem hiszem hogy az én borom megfelelő lenne a kényes kis izléseteknek. :D Ez egyszerű asztali bor, fröcsnek kiváló de azért ütős. Én szeretem, próbálok vinni itthonról, az is pincében van, de a friss fejtés az igazi azért.

Re: ds

#430746 Longshort Voilattila Előzmény: #430738

A hatszáz literes borprojektem behalt, mert úgy néz ki mégis csak vasárnap bényéről megyek egerbe, és majd onnan rögtön haza. Szorri, de a hugom kis csapata megszállta az egri pecót és nincs kedvem velök muzsikálni, ezért ha vasárnap tisztul a terep, akkor fogok átfejteni. :)

#430720 Bendeguz Előzmény: #430716

Gyere, leszek a pincéred, hozom neked a pálinkákat, ülhetsz egy helyben egész este :)

#430718 picirigo Előzmény: #430716

1. A pálinka fájdalomcsillapító.

2. Fájdalomcsillapítóra inni=még hatásosabb fájdalom csillapítás.

3. Holnap délig még sok idő van, vsz addig csillapodik a fájásod!

4. Gyere!

#430716 matgab Előzmény: #430690

tekintettel arra, hogy éjjel elmúlt az érzéstelenítő hatása, most úgy érzem nem fogok tudni elmenni...

Brutális érzéstelenítők vannak már manapság...tegnap szinte rohangásztam a frissen műtött lábammal, éjjel meg elszédültem a fájdalomtól, mire kiértem a konyhába egy kis fájdalomcsillapítóért...