Nem tudom. Beálltam résre, hátha kapok még, ha már így alakult.
Nem tudom. Beálltam résre, hátha kapok még, ha már így alakult.
Mire már kezdenénk megindulni, külföld keresztbe tesz. Mi a fene történt megint?
Nem aprópénz. Itt sokan a hitelektől, kötvényektől félnek, pedig nem kéne, legalábbis nem ennyire.
Mondjuk az se lenne gáz, ha betöltenénk a mai rést. Beálltam a puskapor egy másik részével, hátha lesz olyan kedves és lejön értem.
Jók az esélyek. Akármennyire is jött valaki a hangzatos "hitelpiramis" szóval, a lengyeleknél tervezett 9 milliárd Ft körüli árbevétel nem aprópénz.
Elképzelhető, hogy a rést betöltetik még.. aztán kiszívják a közben beállókat az eladói oldalról :)
Nem lesz ez egyszerű út felfelé. A lefelé út mindig egyszerűbb sajnos...
Le bizony. Tettem még át a számlámra egy kis puskaport jövő hétre, szerintem kelleni fog. :)
Igen, az igazi falat a 7000 lenne, mert már kétszer megközelítette mostanában, de nem tudta átvinni. Amit sokszor támadnak, az nagyobb valószínűséggel le is dől.
Hamarosan venné, de már nem fog kapni 7000 alatt. Nem baj, legalább lehet még gyűjtögetni. Azért az látszik, hogy van pár remegő a papírban, akik a maguk 20-50 db-jával szórakoznak és nem merik tartani. Szerintem egyébként mindjárt jön a 2. vételi hullám.
Forgalom: 16.6 millió Ft
DT-es venné, ha látja, hogy mennyi eladó áll 7000-en? Én akkor merném venni, ha tudom, hogy a bentlévő pakk többszöröse van a számlámon cash-ben.
7000-en kéne átmenni, utána már megjöhet a forgalom (ami azért már kezd alakulgatni, de még lehetne rajta javítani).
A végén csak meglesz az a forgalom. Lehet felfelé lép ki és pont egy ilyen hír kellett hozzá. Jó lenne, ha év végén már pár ezerrel feljebb lenne :)
KÖszi akkor ezért nem kaptam 6850-en
Lehet hígítok én is egy kicsit..
Közben 6900 elfogyott.
6950 is elfogyott.
Szerk: 6990
Ha a 7000-ret kikapják, talán akkor már kezd megerősödni a kitörés!
http://www.kephost.com/images4/2011/10/7/92k8roxus3swuve2ocof.png
Közben a 6900 elfogy.
Ellőttem egy kis puskaport napi maxon. Többi meg vár a folytatásra.
785 db 7000-en, de ha azon sikerülne átlendülni, akkor megindulhat a szekér elég rendesen. :)
Már bontják a 7000-es akadályt. :)
Sziasztok! Egy könyvet kérhetnék, köszi