Ki tudod nekem egy kicsit bontani? Mert számomra nem esett le belőle a lényeg, ezek szerint.
Ki tudod nekem egy kicsit bontani? Mert számomra nem esett le belőle a lényeg, ezek szerint.
pedig a valódi lényeg a hirdetményben lapul.....
Na hallod, én meleg lettem, Te meg nő. LOL! Még adom alá a lovat, hátha agyvérzést kap :D
Ha megengeded én azért maradok optimista. Gézának írtam, vele meg egy hullámhosszon vagyunk a témában. Szakmai kérdésekben meg amint látod lentebb,állnak rendelkezésedre.
Ha ennyire szakértessz ebben a topikban, akkor mély tisztelettel kérdezem:
mik a piacralépési korlátok ebben a szektorban? Ezek közül melyek, amikben itthon elvesztheti rövid távon a versenyt az E-Star? Érdeklődve hallgatlak...
a pannergy legalább ennyire jó, aztán mi lett vele...
és még lehetne sorolni. Nagyon felelőtlen ebben a topicban az optimizmus. Kis cég fundamentumai bármikor könnyen alapjaiban megváltozhatnak.
Netflix is jó cég volt, míg meg nem jelentek versenytársai a semmiből, azóta harmadolódott, és a régi csúcsát talán már sosem éri el.
Na ja::)) Lassan minden virtuális lesz: a szex,a háború, a kertészkedés , a gyereknevelés... csak azt a qrva vodkát hozná fel valaki a kisboltból :)))
israelikosher is
na ehhez pofa kellett mert antiszemita a hapsi
Az csak virtuális bukás. Tulajdonképpen nem buktál semmit:) Meg én sem.
Idén 5,8-at buktam csak rfv-vel,de megfogadtam,hogy csak veszek és veszek,ha beledöglök is... A család örül,tudják,hogy jó kezekben a píz:))))
...csak egyre többe kerülnek..:) Vehetnénk belőle részvényt:)
Alakul a beker áram, bár még kiszámolni nem mertem:) Szerencsére ráérek. Mivel a cég jó nagy kockázat nincs a hígításban, max az időfaktor izgalmas. Az idegek nyugtatására meg nagyszerű italok vannak...
:)
Ma kivételesen nem vettem rfv-t,de nem bánom,mindig az aljára teszem teszem a vételi ajánlatot:))
Nem adtam el még 1 db-ot sem. Úgy néz ki, nem is fogok. Csak egy idő után kellemetlen - 33 %-on ücsörögni....
.
Bővíteni is csak keveset tudtam, kp hiány miatt. A portfoliom többi tagja pedig nem hajlandó olyan mértékben emelkedni, hogy megérje azokat E-STAR-ra cserélni.