Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#430895 Hathor Előzmény: #430873

Nem iszom sem bort, sem sört. Minden mást igen, kupiciákkal :D

Asti pezsgőt üveg számra :D

#430873 BudFox Előzmény: #430870

"Más elemzőket jól megfizetnek érte.. "

téged majd fórumtalálkozón fizetünk meg :D amikor hozzuk a sok fröccsöket :D apropó szereted a föccsöt ? :-))

vicc vóót...

majd egyszer összefutunk valamelyik találkozón ?

#430872 BudFox Előzmény: #430870

Addig nincs is okom nagyon mosolyogni míg nem zuhanunk nagyot...bár most már egyre több :-)))

szerdán egy valag pénzt elvitt a nagy emelkedés... volt már olyan a tőzsdés életemben hogy majdnem hátast dobtam...ez a mostani megfelelt egy nagyobb kátyúba amikor belehajtasz :-)

#430870 Hathor Előzmény: #430838

Megy ez Budy.. ma a smilesok még nem jöttek elő, mert 1160alatt vagyunk, majd 1200nál itt lesznek.

1153nál vagyunk.

Bux is megcsinálta a tegnapi rajzom amit ide is linkeltem.

Kinyitott 17K alatt volt 16.945ön hati is, majd le a jobb váll aljára, ahogy vártuk, az 1160as S&Pvel; együtt

Sok rajzot tolok a fórumra, sok munkám van vele. Más elemzőket jól megfizetnek érte..

#430838 BudFox Előzmény: #430739

1131 ig jó lenne ha visszaesnének..bár úgysem fognak addig...."túl megjavult" ahhoz a hangulat már..

észrevettétek ? a média is hirtelen levette az összes negatív híráramlatot a csatornákról..csak egyét kósza rossz hír van most ...most korrekció van eldöntötték..tehát csak a jó híreket nyomatják..

hiába..akié a média azé a hatalom.

#430835 BudFox Előzmény: #430752

Hát csak pakoljad azokat a rajzokat kolléga :D minél gyakrabban :d úgy kellett már ez a kis esés is mint egy falat kenyér..

#430739 Hathor Előzmény: #430722

Továbbra is tart az 1160as szint, ma is alatta vagyunk eddig.

Nem nagyon izgat letöri, kiviszi. Fogott ott van, teljesült zászló célár. Kirajzoltam többször az elliott korrekciós hullámot le, még nem indult le.

Lehet itt nézni hármas csúcsot fent fej-váll szerint ahogy a képre raktam pirossal, lehet nézni hosszabb zászlót tök mindegy. Péntek van kár pozit felvenni hétvégére, szerintem.

12kor Német ipari adat előző 4most -2öt várnak. Mekkora mutyi ez? 4%ről -2%? ha plusz kettő lesz az is kevesebb de mekkora happy már, hogy a várakozáshoz képest jobb?!

Délutáni munkanélküliségi adat is mutyi. előző 0, most +55ezret várnak? mi az hogy nulla volt? és mire a várakozás? erre rángatni a piacokat? Ipari adatra el tudnám képzelni, hogy jobb lesz, mert elég durván alul értékelik a megrendelést most. Picit jobb jön az öröm.

http://postimage.org/image/8qw6x8ys/full/

America Loses: Corporations That Take "Tax Holidays" Slash Jobs

#430619 Netmaster

"With 25 million Americans looking for fulltime work, and nearly one in six Americans relying on federal food assistance, some of America's most flush corporations are demanding a "one-time" corporate tax holiday on their more than $1.4 trillion in profits now sitting offshore.

Bringing this enormous cash stash back home, some of the corporations argue, will stimulate the economy more cost-effectively than President Barack Obama's more direct approach to job creation. "Repatriation," the argument continues, will free up billions upon billions of dollars that are "trapped" overseas by excessive federal tax rates.

Do corporate advocates for repatriating overseas profits have a legitimate case? Not anymore. The federal government has already gone the "tax holiday" route — in 2004 — with disastrous results."

"One government study looking at the first two years after the repatriation windfall found that 12 of the top recipients laid off more than 67,000 American workers. These firms collectively brought back home more than $100 billion, nearly a third of the total amount repatriated by all firms that took advantage of the tax holiday. Collectively, these early job killers pocketed an estimated $32 billion in savings from taxes they otherwise would have had to pay.

A review of U.S. employment data filed with the Securities and Exchange Committee found that 13 firms profiled in this report cut their U.S. workforces by 60,701 jobs in the two years following the 2004 tax holiday (2004-2006). The 13 companies are YUM Brands, General Electric, International Paper, Eastman Kodak, Kraft, Honeywell, Intel, Eli Lilly, Starwood Hotels, Praxair, Lexmark International, Hasbro and Boston Scientific."

http://www.ips-dc.org/reports/corporations_that_take_tax_holidays_slash_jobs

http://www.ips-dc.org/files/3705/america_loses_corporations_that_take_tax_holidays_slash_jobs.pdf

#430613 Netmaster Előzmény: #430609

Aztán meddig tartják magukat az erős kezek? Pánik volt márciusban is, de hol vagyunk már azóta. :)

2008-ban támadta utoljár…

#430609 ikszf

2008-ban támadta utoljára ezt a hetes támaszát. Akkor az volt a különbség, hogy mindenki a hosszútávon elérhető 8-12%-os hozamról beszélt, és full optimista volt mindenki, most meg mindenki számít a rosszra, készülnek a világvégére.

Akkor tömés folyt, most pedig pánikoltatás, és vándorolnak a részvények a gyenge kezekből az erősekbe.

#430586 Hathor Előzmény: #430585

Te sima promptot nézel azért.

Szerintem nem húzták fölé.

És ha valaki 1110nél megtippeli, hogy egy elliott szerkezet kimegy 1160ig, és 1162ig menne, mi lenne, semmi. Itt is benne van a chartomban ahogy nézem egy picit magasabb 5ös pont, de csak ránézésre. Egyelőre ide jött ma estére ahova vártam. HA tovább megy azt észrevesszük, és nem shortoljuk a piacot. Az ötös emelkedő szerkezetre hármas csökkenőnek kell jönnie szerintem.

De én is tévedhetek. Ha eljön a hármas csökkenő holnap reggelre, az már nekünk jó a várt 17Ks bux nyitásunkkal, amit együttesen egész nap vártunk. Akkor lemehetne bux is az eső szerkezettel, fordított fej-vállra. Én tovább nem vizsgálom most S&Pt, mert messze van a többi. Jöjjön le C.pontra, addig piros hó is hullhat.

Na tényleg Yo8!

#430585 shortos Előzmény: #430582

szerintem föléhúzták nem véletlen, holnap 0,6-0,8%-os plusszban fogjuk várni a nyitást és ha adatok is jók lesznek jöhet az orgia ismét. de ezt kizárólag a korábbi tapasztalatokból mondom és remélem nektek lesz igazatok.

#430584 Hathor Előzmény: #430582

kelnem egy L-el, nem javítok bele, mert elmegy a link.

Várjuk a kompletebb előrejelzéseket!

Én mindig kérem másoktól, de azon kívül hogy ez most miért erre, meg miért oda, meg mire fel, azon kívül nem sok megy.

#430582 Hathor Előzmény: #430565

Csak fel kellett kellnem az ágyból, láttam telón a levelezést.

Volt itt egy beszélgetés TrendMan kérdezte mi a célára a zászlónak, azt mondtam fiboval 1150, kiszámolva parasztosan 1160.

1160on van egy csatorna tető is.

Mi futures chart alapján beszélgetünk. A felrakott chart is az alapján volt.

Ott látok egy elliott kifutást egyben a zászló céláránál.

Mit ad isten ez a futures maximum a mai nap folymán 1160.25volt, ezt balra fent látjátok, jobbra a sávban, hogy 1158on van, most 1157.5.

Ez volt a zászló célára. Nálam. Csúcsokról nem beszéltünk.

http://postimage.org/image/1cg1wcro/full/

Volt napközben egy emelkedő háromszögem, ami szintén ide mutatott, ezt is beraktam hati topikba:

http://postimage.org/image/2fvgu0ijo/full/

Mai képem Buxban amit hatiba beraktam a jövőt nézve:

http://postimage.org/image/2i22e6uro/full/

szintén nem az összeomlást vizónálja, hanem innen duplázást a mostani emelkedésre, ha kitöri a várt szinten a nyakvonalát a fordított fej-vállnak.

Na elrakom magam holnapra, csak Budfox miatt jöttem fel, hogy védjük a mundért, és a kitartó társunkat!

Konkluzió: S&P az általa várt 1160as szintig ment, tehát mosolyt kérjük letörölni.

Józsi is látta hogy írtuk ma még emelkedés, holnap esés.

Ha nem így lesz, észrevesszük. Akkor lett volna baj, ha a zászlót berakjuk mondunk egy 1160as célárat, és ki sem viszi a zászló tetejét, hanem esik 1000re, amit a befektetők 90%a várt.

Yo8!

#430577 shortos Előzmény: #430566

csak ha az algoritmusok is úgy akarják. egyelőre számítógépek kereskednek kis forgalommal, elég megnézni hogy 5 percesen is minden szirszar mozgóátlagról azonnal pattan el. nem tudom zsiday milyen tartósabb emelkedésre gondol, mikor ezen a piacon minden mozgás ilyen elmebeteg 100-120 pontos rallival valósul meg. 100 pont fel 120 le. semmi korrekció vagy visszateszt vagy hullám. lehetne itt emelkedni hetekig, tér lenne hozzá na de ilyen '3nap alatt rallizunk 100 pontot' után mégis mit lehet várni? VIX az egekben, ha megindul lefelé ugyanezzel a lendülettel fog menni, nem napi fél százalékokkal...