Én már nem értem ezt az összemosósdit: A Fidesz lemondta a PÁRT megmozdulását, mert a PÁRT elnöke nincs itthon. Mi ezzel a gond?
Én már nem értem ezt az összemosósdit: A Fidesz lemondta a PÁRT megmozdulását, mert a PÁRT elnöke nincs itthon. Mi ezzel a gond?
Ha Orbán nincs, akkor állami ünnep se legyen! A Jobbik szerint a Fidesz viselkedése szégyenteljes
Sajnálatos és szégyenteljes, hogy a Fidesz szerint a Magyar Államot kizárólag Orbán Viktor jeleníti meg. Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő bejelentése szerint ugyanis elmaradnak a hét végén azok a magyarországi ünnepi rendezvények, amelyeken Orbán beszédet mondott volna.
Több kérdést is felvet, miért hagyta cserben a Fidesz saját választóit, szimpatizánsait, miért nem mer még az '56-os szabadságharc évfordulóján sem közterületen ünnepelni. A társadalmi véleménynyilvánítástól félnek, vagy egyéb okból nem mernek kiállítani még egy miniszterelnök-helyettest, vagy más magasrangú kormánypárti politikust a megemlékező ország elé? Esetleg annak is örülnünk kellene, hogy nem október 24-én ünnepeljük október 23-át, amikor a kormányfő már itthon van?
A Jobbik egészen másképp gondolkodik Magyarországról, szerintünk ugyanis nem áll meg az élet a Kárpát-medencében a miniszterelnök nélkül. A nemzeti ellenzék ezért arra kér mindenkit – köztük azokat is, akik esetleg az Astoriához mentek volna megemlékezni –, hogy vasárnap délután jöjjön a budapesti József Nádor térre, a József Attila utcához, a Bankszövetség épületéhez a Jobbik rendezvényére.
Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője
(Kuruc.info)
Schiffernek elborul az agya, leordítja a fideszes képviselőt
Jobbik: A szegény embereket és az átlagos jövedelműeket sújtják a tervezett adóváltoztatások
A Jobbik szerint a jövő évre tervezett adóváltoztatások a szegény embereket és az átlagos jövedelműeket sújtják, míg a gazdagok számára jövedelemátcsoportosítást jelentenek - erről Volner János, a párt országgyűlési frakcióvezető-helyettese beszélt szombaton Budapesten, a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt tartott sajtótájékoztatóján.
A politikus kijelentette: a beterjesztett adótörvény-javaslat a Nemzetközi Valutaalap diktátumainak megfelelő szélsőséges megszorításokat tartalmaz, és a kormány a nemzetközi bankárkörök nyomásának igyekszik megfelelni.
A képviselő kifogásolta, hogy míg a Fidesz tavaly a választások előtt azt hangsúlyozta, hogy az országnak le kell szakadnia az IMF köldökzsinórjáról, most azonban "a magát nemzetinek mondott kormány hívja vissza a valutaalapot" az önkormányzatokat érintő megszorításokkal kapcsolatosan. Hozzátette: a kormány az IMF tapasztalataira akar hagyatkozni a megszorításokban akkor, amikor megvalósítja az önkormányzati intézmények bezárását, és jelentős létszámleépítést hajt végre.
(MTI)
"Pedig a megoldás nem is bonyolult, bár távol álljon tőlem, hogy tippeket adjak:
- Szakítani Gyurcsánnyal..
- Az összes olyan képviselőt, akinek volt bármilyen kormányzati pozíciója, vagyis érinterr volt a Megyó-Gyurcsány-Bajnai kormányban, mindet nyugdíjba küldeni.
- Új emberekkel nekiindulni, szép lassan felépíteni őket. Rájuk nem lehetne azt mondani, hogy "loptak", amikor kormányon voltak. De új arcok nincsenek.
- Egy A4-es papírra összeírni az összes disznóságot, kezdve Puch László tevékenységével Hagyó Miklóson keresztül egészen addig, amikor Gyurcsány sportminisztériumában Zuschlagék 2003 körül ellopták az első 1 milliót maguk és/vagy a párt részére.
- Ha a nagy megtisztulási folyamat során lerántják a leplet Simicskáról, a titokban megkötött Fidesz-MSZP alkukról, a közös lobbikról, az autópályaépítésekről, a párt és kampányfinanszírozás mocskairól, az még jobb. Nincs is annál jobb megtisztulás, ha másra is fröcsög a fekália ...
Természetesen ez nem fog megtörténni, így az MSZP - abszolút megérdemelten - az új baloldal helyett megy a kukába.
Az mszp.hu-n egy szó sincs a párt történelmének eddigi legnagyobb válságáról. Elég nehéz titokban tartani ..."
"Jobbik: a mindenkori magyar átlagfizetést kapják a parlamenti képviselők!
A Jobbik szerint az országgyűlési képviselők havi bruttó jövedelmének meg kellene egyeznie a mindenkori magyar átlagfizetéssel, ami a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint jelenleg bruttó 210.052 forint - közölte a párt alelnöke pénteken az MTI-vel.
Novák Előd közleményében azt írta: "magától értetődik", hogy mindenfajta pluszjuttatást, költségtérítést, pótlékot el kellene törölni, mert "csak így garantálható a közélet tisztasága".
Az ellenzéki politikus hozzátette, ha a Fidesz-KDNP "álláshalmozó mamelukjai" nemet mondanának hamarosan benyújtandó törvényjavaslatukra, akkor a Jobbik képviselői az aktuális magyar átlagbér feletti jövedelmük minden fillérjét minden hónapban visszautalják az államkincstárnak.
Ahhoz, hogy "a képviselői munka ne legyen vonzó a lusta megélhetésieknek", a Jobbik szerint szükség van a honatyák fizetésének radikális csökkentésére - írta a Jobbik-alelnök, hozzátéve: elfogadhatatlan, hogy miközben százezreket fenyeget a kilakoltatás, milliókat az eladósodás, és még azok is napról napra rosszabbul élnek, akiknek még van munkájuk és keményen dolgoznak, aközben "a legtöbb esetben semmittevő politikusok dőzsöljenek".
A képviselők javadalmazási rendszerének átalakításával kapcsolatos fideszes koncepciót Novák Előd úgy értékelte: a kormánypártiak "úgy tesznek, mintha változtatni akarnának a rendszeren, valójában azonban még kevesebb munkával még több jövedelemhez kívánják juttatni magukat". "
"VISSZAVONÁS - Jobbik: a mindenkori magyar átlagfizetést...
Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 12:31 órakor kiadott, Jobbik: a mindenkori magyar átlagfizetést kapják a parlamenti képviselők! című anyagunkat visszavonjuk, mivel a párt jelezte, hogy az anyag alapjául szolgáló közleményt nem ők küldték az MTI-nek, hanem - Pál Gábor sajtófőnök tájékoztatása szerint - "vélhetően hekkelés történt"."
http://vastagbor.blog.hu/2011/10/14/meghekkelt_kozlemeny
:D
"Kizárták a Jobbik székesfehérvári alapszervezetéből annak alapítóját, Gál Péter Pált. Az alapszervezet és a párt egyelőre titkolja, miért rúgták ki, de állítólag nem személyes, hanem politikai okok állnak a háttérben. Az üggyel már az országos elnökség is foglalkozik."
http://hvg.hu/itthon/20111007_kizart_jobbikos
Eközben a Jobbikban...
Öngyilkosságba menekült egy devizahiteles
Halálba ugrott a csöngető végrehajtók elől a BKV egyik metróvezetőnője.
S. Éva (+49) a 9. emeletről vetette mélybe magát óbudai otthonából és a földhöz csapódva azonnal meghalt – tudta meg a Blikk. A ház előtt mécses és virág emlékeztet a csütörtök délelőtti tragédiára.
- Éva évekkel korábban jelzálog-hitelt vett fel a lakásra, de elmaradt a törlesztéssel. Miután nem tudta rendezni tartozását, otthonát elárverezték. Ekkor magába fordult, nem vette át a neki szóló küldeményeket sem. Úgy tudom, a lakás új tulajdonosa rendezte az ingatlan adósságait - közölte a társasház gondnoka, Erika.
- Tompa puffanást hallottam. Mintha egy zsákot ejtettek volna a földre. Kimentem megnézni, mozdulatlanul feküdt az asszony. Mentőként dolgoztam korábban, biztos vagyok benne, hogy azonnal meghalt - idézte fel a szörnyűséget Bóka Zoltán, a tragédiától néhány méterre lévő háztartási bolt eladója. Éva története gyorsan elterjedt a környéken.
Alig tudta visszatartani könnyeit Molnár János (46), a szomszédos állateledel bolt alkalmazottja.
- Régóta ismerem Évát. Az utóbbi hónapokban feltűnt, hogy nagyon szomorú és visszahúzódó lett. Tudtam, hogy anyagi gondjai vannak, de meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen nagy a baj.
- Az Éva? Hát hogyne ismerném! Ott voltam a lakásavató buliján is 1983-ban – kereste a a szavakat Gulyás Attila (48), a metrós szakszervezet vezetője. - Nem akarom elhinni, hogy ilyet tett volna! Az utóbbi időben szemmel láthatóan megviselte az élet, de korábban életvidám nő volt, aki ki nem maradt semmi buliból. A nyolcvanas években ő volt a legszebb lány a BKV-nál, sőt, egész Budapesten - emlékezett Gulyás Attila az egykori kolléganőre. A szakszervezeti vezető megjegyezte: tart a további tragédiáktól, mert egyre több a kétségbeesett devizahiteles a BKV-nál.
(Blikk)
Csusza, ezen a linken keresd. Többet már nem tudok segíteni. :)
Nem találom... :-(
Ezt viszont igen, tényleg gyönyörű! Mint az állatok... :-(
Ugyanazon az oldalon van, ahol a képek is, csak scrollozz le.
Persze, az is jó.
Nem találom, pedig igyekeztem.
Egyébként tényleg érdekel.
Youtube videó is megfelel? Scrollozz lejjebb az oldalon.
Van olyan fotó is? Engem érdekel! (a cikkben sajnos nem láttam, amire utalsz, vagy lehet, hogy csak nem vettem észre)
Na tessék !
"Ha nem hagyod abba a politizálást, nem fogsz leérettségizni"
Egy székesfehérvári diáklány azt mondja, fenyegető kijelentéseket fogalmaztak meg vele szemben iskolájában. Azt mondták, nem érettségizik le, ha nem hagyja abba a politizálást. Persze nem az LMP-vel szimpatizál, nem az a gond...
Nem kötelező olvasni !
Hát rosszkor szólalt fel az tény, nem akkor kellett volna ezeket mondani, amikor alig ülnek körülötte.... de a parlamenti felszólalások léynegesen nagyobb arányban köszönhetők nekik, Novákkal és Gaudival az élen. Meg egyébként is, sok olyan probléma van amiről a jobbik szeretne beszélni és javaslatokat benyújtani, de hiába mert nem fogadják el, leszavazzák ! És arról meg ne is beszéljünk hogy ha van mondjuk egy napirendi pont, de valamelyik országgyűlési képviselő eltér, elkalandozik az adott témától , amiről éppen beszél, akkor bizony sajnos, volt már olyan hogy kikapcsolják a mikrofont pl : Dúró Dóránál is...