Frissült az Admiral Androidos kliense. Most már indikátorokat, rajzokat is támogat a Chart és szines!:
"A KBC Equitas november elején újabb szolgáltatással bővítette az eddig is széles palettáját: ügyfeleink számára elérhetővé tettük az ETF (exchange traded fund) kereskedést.Ezzel az eszközzel olyan befektetési stratégiák nyíltak meg ügyfeleink előtt, amelyekről sokan korábban álmodni sem mertek volna. Soha ilyen egyszerű nem volt még shortolni a részvénypiacokat, vagy olajjal, arannyal és sok száz más alaptermékkel kereskedni!"
**
Sziasztok!
FXPRO megy valakinek?
09.10-től sem MT4-en, sem weben nem érem el.
Tudom szarügy. Főleg FDAX poziból.
A kérdés még mindig nyitott, remélem ennél több javaslatot kapok! :)
Tudna nekem valaki javasolni egy olyan Amerikai brókercéget, van NEM magyart, ahol amcsi és európai részvényeket, CFD-ket, opciókat, kötvényeket esetleg CDS-eket lehet elérni.
Amik érdekelnek:
elfogadható kondíciók
régi bróker háttér (nem valami új gagyi)
Webmoney elérhetőség is kellene, de nem kizáró ok
lehetőleg megbízható (gondolok itt helpdesk, kifizetések, stb.)
Egyéni tapasztalatok is érdekelnek .
köszi
Randomot akkor használj csak, ha Vista vagy Windows 7-ed van.
XP mellett állandóan lefagy, kidobál, mert ezek a nagyokosok úgy írták meg, hogy XP-n fut ugyan, de nem szereti.
Sziasztok!
Eddig CIB E-brokert használtam(használok), de egyre többször sza..ik be a rendszerük, amikor is súlyos tízezreim úsznak el. Már nagyon elegem van belőlük! Milyen más alternatívát javasoltok a CIB-es kereskedés helyett. Erste v. KBC? Vidéken is megköthetőt keresek! Köszi!
Tisztelt Kereskedők!
Kereskedési kondícióink és feltételeink folyamatos fejlesztésének érdekében tett erőfeszítéseink részeként örömmel jelentjük be a részvény CFD-k kereskedési kondícióinak változását. 2011. október 24-től kezdődően a CFD megbízások minimális kötésméretét, valamint a minimális lépésközt 500-ról 100 kontraktusra csökkentjük. A folyamat részeként a CFD kereskedés jutaléka részvényenként $0,10-re változik. A minimális kötésméret csökkentése révén lehetővé válik a CFD kereskedés alacsonyabb fedezetszint esetén is, biztosítva ezzel a kockázat további diverzifikálását és a nyereséggel kecsegtető lehetőségek jobb kihasználását.
A részvények még a komplex piaci körülmények közt is a legfontosabb kereskedési eszközök, így ezen változások a forex piacon történő kereskedés közben is új lehetőségeket nyitnak a nyereséges helyzetek jobb kiaknázása és a kockázatok jobb diverzifikálhatósága által. A részvény CFD-k használatával tovább finomíthatók az egyéni kereskedési stratégiák az egyes iparágak és szektorok középpontba helyezésével, tovább színesítve ezzel a forex kereskedés egyébként is széles spektrumú jellegét.
Ezekkel a változtatásokkal az Admiral Markets újabb lépést tett a kereskedési igények legteljesebb körű kielégítése érdekében, mindenki számára elérhetőbbé téve a kereskedés lehetőségét.
Admiral Markets
Itt lehet válogatni: http://www.earnforex.com/
Sziasztok!
Devizákkal és futikkal kereskednék. Szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy melyik brókercégnél nyissak számlát? Fontos: mt4, megbízhatóság, egyszerű legyen a számlanyitás, befizetés, kifizetés.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Már beszéltem magammal. Stabil gép stabil net. Azt nem zárom ki hogy valamit hiányolnak a programok ami éppen nem fut nálam, de ennek semmi jelét nem adja, csak egyszerűen rossz.
Detto **** vodafon nettel lehet a baj jártam úgy hogy 2x ezte a megbízásokat a sok ki be lépés és újraküldés miatt:(
nálad lehet valami hiba, nekem egész nap megy a Randi/netboon megszakítás nélkül, pedig csak windows xp-m van, amit nem is nagyon támogat a szoftverük, és csak mobilinternetről megy az internet. Beszélj egy IT-sal, hogy miért csinálja ezt neked!
Már nagyon bánom hogy a random Capitalnal nyitottam számlát. A Randi nevű programjuk és a Netbbon is használhatatlan nálam szinte. Minden harmadik gombnyomásra megszakad a kapcsolat és újracsatlakozást akar, ami nem működik csak ha kilépek és újra belépek. Ha DT-znék akkor így egyszerűen lehetetlen volna. Még egy egyszerű szerződésmódosítás is 3-4 belépéssel lehetséges. Ami még érdekes: Ha egy ajánlatot teszek a Mobilon a mobilbroker progin, akkor a randi nem látja még 2 nap múlva sem a nyitott szerződésemet ( érdekes) Másoknak nincs ilyen problémájuk?