Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bringások

Re: nincs cím

#430210 Bendeguz Előzmény: #430204

Intel vs. ADM, iPhone vs. Samsung, vallás pro - kontra, Erste vs. KBC, bringás vs. autós, jobbos vs. balos... van még pár téma, amiben lehet értelmetlen világnézeti vitákat folytatni. Egy közös az összesben, senki se fogja meggyőzni a másik oldalt, marad a krvaanyázás... Tapasztalat :)

#430204 Ibiza Előzmény: #430092

igen a lényeget nem látod a beírásban..régi magyar átok a mi kutyánk kölyke gondolkodásmód...körömszakadtáig védeni elvtelenül a mundért.. na ez nem visz előre..a tények makacs dolgok...felhívtam a figyelmet pár jellemző gondra a témával kapcsolatban.

ki megkeseredett ki besavanyodott..ki bepunnyadt az jól látszik a hozzászólásokban..

be kéne látni a magad örömére bringázol..teszel a környezetre.. a bringád a ruházatod a többi csetresz alőállítását gondold át a természet oldaláról..amikor a kerékpáremelgetés van és lezárják a várost..annyi többlet energia elmegy és annyi károsanyag kerekedik amit tízezer év kerékpározás sem tüntethet el.

mondtam..kedvelem a bringázást..én a természetben szerettem..vagy vidéken.. de ez mind egy..tőlem lehet a büdös városban is... a lényeg ne más kontójára ügyeskedj...egyetlen tényt sem cáfoltál.

írtam részemről befejeztem..te indultál neki újra..

#430201 Ibiza Előzmény: #430198

látom szokás szerint megértetted miről írtam :) mintha lókkal sakkoznék...áhh

#430190 Hathor Előzmény: #430182

Köszi megmaradok.

Inkább asszony olvasta a fejemre, hogy hogy lehetek ilyen fanatikus, hogy így is elmegyek rongyosan, véresen.

Hát mondom ha már egyszer elindultam nem fordulok vissza. :D

adott megint egy okot neki, hogy puffogjon a tőzsde miatt..

letojom

#430188 Hathor Előzmény: #430184

Nem kell köszi, direkt tetszik így.

Krém sem kell, meggyógyul.

A guminak semmi baja. 5000Km van a mociban, az első 1000Km-nél is kiment alólam, meg 2500nál is. Ilyen jellegű vékony sima gumi van ezeken az Apriliákon.

#430184 hosszhuszár Előzmény: #430183

Ha jól láttam, lakk fekete, kicsit megcsiszolod, húzol rá egy kis gittet, azt vizesen megcsiszolod, majd szórógitt, aztán vizesen csiszolt, és mehet rá ködölve a lakk fekete..

mind van spray kiszerelésben, gittet meg adok.

#430183 hosszhuszár Előzmény: #430179

Bazz, sajnálom......

add el, nem szerencsés, de legalább a gumikat cseréld le, már öregek, szerintem...

Szerk:

ideális íveket használj, azon kívül poros, nincs felgumizva...))

Jobbulást.

Van valami krém, ami hámosító, a nevét nem tudom, de jó....neogranormon, ha jól tudom....

#430182 matgab Előzmény: #430179

csak egészség és szeretet legyen (vagy mondjuk úgy semmi más nem kell, csak szerencse)!

Jobbulást!

#430179 Hathor Előzmény: #430101

Két kerék gyanánt..

Ma este kirepült a robogóm alólam, szépet estem. Lábam könyököm leégett megint, kabátom ruháim kuka. És úgy megyek mint aki eltörte a lábát, mert a lábam a mortor alá szorult.

Kellett nekem megint rohannom, pedig a garázsunkból kiállva a sarkon történt. Utálom a poros, kavicsos aszfaltokat. Jobbekezes kétirányú utcák vannak, kicsit gyorsabban vettem a kanyart, mert siettem portfolio előadásra, jobbról kocsi, satu fék jobb kezet megadtam, de közbe már csúszott is ki alattam a motor, még jó hogy lassan menetem egy egyenes szakaszhoz képest. Felálltam vérző sebekkel és elmentem az előadásra, ülni nem nagyon bírtam, mert feszült a vádkim, sípcsontom, de azért kivártam előadás végét, majd haza, most kicsit már jobb. Már harmadszor csúszik ki alólam ez a moci.. Ahhoz képest ma kapta az első fényezés lehúzást oldalt, de a fekete fényezésen vagány a kilátszó fehér műanyag, mintha smirglivel lenne fénycsík húzva rá. :D

Józsi feláras lesz ha eladom egyszer! :DD

Tanulság, mentem volna bringával, azzal 1986óta nem estem :D

Ha lesz kedvem, feltöltö…

#430171 KawaBazsy

Ha lesz kedvem, feltöltök olyan videót, h Kambodzsában biciklizek, s egyik kezemmel tartom a kamerát. :-)

#430123 matgab Előzmény: #430102

Én is ezt gondolom...Sztem ha a bringásokat kezdtük volna el szapulni, akkor richtig körömszakadtáig védené a bringás közlekedés előnyeit! :-)

#430116 KawaBazsy Előzmény: #430111

Nem biztos ám, h tévedhetetlennek képzelik magukat, eccerűen csak imádnak vitázni. ANyám is ilyen, bármikor ki áll vmi ellen és ugyanaz mellett is.. :-)

#430113 matgab Előzmény: #430100

de a budapestit Ramplának hívnám, hog ymeg lehessen különböztetni a barcelonaitól, te butus!

Ha ugyanúgy hívnánk, akkor ki jönne ide megnézni? :-D