Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: Fx

#439011 ikszf Előzmény: #438898

ííííííj, audjpy-ben máris letörölve a japcsi intervenció :)

akárcsak a görög megmentés örömködése :)

#438898 _pda_ Előzmény: #438895

egen, várható volt a BoJ gyertya, kotlottam már rajta egy ideje, kicsit lejebb is lehetett volna nyitni a pozit, de volt benne egy másik limites köröm is

EUR/USD beütését várom még némi bukeces poziból

#438882 _pda_ Előzmény: #438878

FX, ez volt a post címe :))

de már megvan, csak az ünnepesdiből sohasem tudom, h hol, ki, mit és mikor ünnepel :))))

viszont a reggeli BOJ gyertya jól esett, már számítottam rá, bár várni kellett rá 1 hetet

az előre beállított TP -vel óvatos voltam kicsit, csak az előző haví csúcs alá tettem, szóval csak 136 pip lett meg belőle

sose rosszabb hétfő reggel :D

Re: eredmények publikálása

#438879 ikszf Előzmény: #438850

csak nem bírtam ki holnapig :)

Összes múltbéli adat van kiválasztva, mégsem tölti fel myfx-re.

De lehet nem is az a baja, hanem az összes profit+befizetést befizetésnek veszi, a veszteséget pedig kifizetésnek, és nincs trade. A quantum mam számlájáról van szó.

#438878 ikszf Előzmény: #438861

mármint hol?

külföldi piacokon (usa, német, angolok) hétfőn, egy két piacot leszámítva

archenius: köszi, meglesem holnap

Fx

#438861 _pda_

őőőőőőőőőő, mikor indul a kereskedés a köv. héten?

thx

eredmények publikálása

#438828 ikszf

Nem tudjátok, hogy hogy lehet időben visszamenőleg publikálni az MT4 számlám eredményeit?

Myfxbook-ot belőttem, verifikáltam, de szerintem csak mostantól kezdi mutatni a számlamozgást/ tradeket... az eddigieket nem. Vagy valamit rosszul csináltam?

Illetve meg lehet azt oldani, hogy két különb publikáló oldalon is közzétegyem az eredményeket?

Mert MT4 kliensben csak egy ftp elérhetőséget lehet megadni, és a két különböző szerver (myfxbook és mt4i) nem fog tudni kommunikálni a klienssel.

eurot mire öntik ennyire…

#431023 _pda_

eurot mire öntik ennyire?

kellett nekem pénteki zárás elött belepiszkálni a piacba

Re: nincs cím

#430517 Roller Előzmény: #430470

Én még tartom,de azért próbálok résen lenni,mert lehet benne még egy felfelé kör. Mindenesetre a stop nullában.

Viszont 300felett csak shortokkal próbálkozok,apró pozikkal. Nem nagyon szoktam trédelni a forintot,túl nagy a spread. De hosszabb távra jó lehet.

Re: EUR/USD lassú emelkedésnek indult!

#430331 Roller Előzmény: #430121

Köszi!

H4 rsi divergencia m1-es beszállóval. Ráfért egy korrekció.Már 1,05-nél el kezdtem shortolni,de kiszedegettem apró nyerőben végül 1,06 felett harmadjára eltaláltam a csúcsát,meghagyva a két korábban nyitottat,amit lefelé menet 0-ba kiszedtem,így maradt ez a "Hegylakó".