Egyetértek. Gondoltam megy még egy kör 7-800-ig max.
De usán is beszarok ha most 2 napon belül visszaverik ugyanúgy és mehetünk a pincébe...
Egyetértek. Gondoltam megy még egy kör 7-800-ig max.
De usán is beszarok ha most 2 napon belül visszaverik ugyanúgy és mehetünk a pincébe...
Ezt nem kívánom! Se neked se magamnak (shortban). :))))
Azért jó lenne már megállni mára.
igen Hathor remekül megtippülte, és zártam is egy részt de ekkora felpattra a faxom se gondolt, na mostmár tökmind1
Én eladnám a longot ezer pont nyerőben,hogy alacsonyabban visszavegyem csak nem nagyon engedik vissza...viszont gyorsan változnak a dolgok egy óra alatt is,nemhogy egy éjszaka alatt.
Nah végülis elvitték 400 alatt,az a biztos ami a zsebben van...gondolom most nélkülem megy még egy ezrest :D
te zártál tegnap lennt ? vagy nem is voltál pozícióban addig ?
persze hogy nem vagyok elégedetlen..csak az bosszant hogy tegnap nem zártam le a célárnál 15.250 -en..affene...bárcsak látna az ember 1 nappal előbbre..ez dühít.
én egy fillért sem vagyok hajlandó adni, délutáni matinénak jó ingyen, Mónika Show helyett..
24e-ről estünk durván 14e-re,emelkedtünk vissza 2e pontot,...ne légy telhetetlen Bud!
holnap munkanélküliségi adat, amit 20.000 el egyből rosszabbra várnak..
majd megnézem...
DE szeretnék egy nagy esést már odakinnt.... mindennél jobban.
Stopot nem rakok most már minek....ezen nagy vesztesé lesz azthiszem...
örvendek a stoppomnak :)
van az a pénz amiért előadást tartok :)
"Inkább nem, mint igen." Ezt valamelyik nagytudású mondta két-három napja. :-))) Talán Sarkadi-Szabó. Sokan sok pénzt fizetnének ilyen tippekért...
Kedves Mackókoma!
Személyes megbeszélésünkre hivatkozva, újfent szeretném kérni tőled, brummants egyet hát hogy pozícióim kitermeljék az elvárt profitot. Amennyiben hambi vagy germán vért szeretnél inni, igen jó pillanatban teheted meg, hiszen egymást taposnák a menekülők.
Üdvözlettel
szotyola
ui: már nem sok lehetőségem van tartani az elqrt pozíciót, úgyhogy sürgősen tégy valamit, különben összehaverkodok a bikával.
akkor lehet tovább örülni ha nem rosszabb.
Van valami 16700as szintem azt megnézzük holnap mi lesz vele. :D
Mindjárt megyek Portfolio előadásra.
Összecsap a funda meg a technika.
Meghallgatjuk érdemes-e OTPt venni :DD
jók a szakértők... :)
ott a topikja, köszi. Kevés még az értékelés.
Stoppot 365 köré teszem talán.