Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#430027 sbbacsi Előzmény: #430020

Egyetértek. Gondoltam megy még egy kör 7-800-ig max.

De usán is beszarok ha most 2 napon belül visszaverik ugyanúgy és mehetünk a pincébe...

#430023 sbbacsi Előzmény: #430018

Ezt nem kívánom! Se neked se magamnak (shortban). :))))

Azért jó lenne már megállni mára.

#430020 szotyi Előzmény: #430008

igen Hathor remekül megtippülte, és zártam is egy részt de ekkora felpattra a faxom se gondolt, na mostmár tökmind1

#430018 Waszeitung Előzmény: #430008

Én eladnám a longot ezer pont nyerőben,hogy alacsonyabban visszavegyem csak nem nagyon engedik vissza...viszont gyorsan változnak a dolgok egy óra alatt is,nemhogy egy éjszaka alatt.

Nah végülis elvitték 400 alatt,az a biztos ami a zsebben van...gondolom most nélkülem megy még egy ezrest :D

#430008 BudFox Előzmény: #430005

persze hogy nem vagyok elégedetlen..csak az bosszant hogy tegnap nem zártam le a célárnál 15.250 -en..affene...bárcsak látna az ember 1 nappal előbbre..ez dühít.

#430007 Hathor Előzmény: #429991

én egy fillért sem vagyok hajlandó adni, délutáni matinénak jó ingyen, Mónika Show helyett..

#430002 BudFox Előzmény: #429984

majd megnézem...

DE szeretnék egy nagy esést már odakinnt.... mindennél jobban.

Stopot nem rakok most már minek....ezen nagy vesztesé lesz azthiszem...

#429991 Kitano Előzmény: #429987

"Inkább nem, mint igen." Ezt valamelyik nagytudású mondta két-három napja. :-))) Talán Sarkadi-Szabó. Sokan sok pénzt fizetnének ilyen tippekért...

Kedves Mackókoma! Szemé…

#429990 szotyi

Kedves Mackókoma!

Személyes megbeszélésünkre hivatkozva, újfent szeretném kérni tőled, brummants egyet hát hogy pozícióim kitermeljék az elvárt profitot. Amennyiben hambi vagy germán vért szeretnél inni, igen jó pillanatban teheted meg, hiszen egymást taposnák a menekülők.

Üdvözlettel

szotyola

ui: már nem sok lehetőségem van tartani az elqrt pozíciót, úgyhogy sürgősen tégy valamit, különben összehaverkodok a bikával.

#429987 Hathor Előzmény: #429982

akkor lehet tovább örülni ha nem rosszabb.

Van valami 16700as szintem azt megnézzük holnap mi lesz vele. :D

Mindjárt megyek Portfolio előadásra.

Összecsap a funda meg a technika.

Meghallgatjuk érdemes-e OTPt venni :DD