48-60-ig 12 dollárnyi long lehetőséget(kb 2-3hét) végig ültem partvonalon.......
48-60-ig 12 dollárnyi long lehetőséget(kb 2-3hét) végig ültem partvonalon.......
56.98usd
ez a beszéd:)
én ma eladtam az olajamat :))) nem kerestem vele sokat..de majd máskor..
Mehetek a Dühi totyikba a mai nap bosszantó, elszúrtam egy pár dolgot, az a bef@satás külön idegtépő, pedig tegnap írtam ........:))
Még az a szerencse, hogy oda álltam a fal alá ami azért most nem néz ki rosszul:))
Én meg ugatok itt a certi veszélyességéről meg nem szabad átvinni stb... de nekem is van egy nagyon pici short :)))
A kereslet még mindig gyenge:
"The decline in crude inventories was not driven by higher demand but by lower imports, Energy Information Administration data showed. Meanwhile, the decline in gasoline inventories was driven by lower production, with refineries reducing their utilization level to the lowest since September.
Total petroleum consumption was still markedly lower comparing with a year ago. A separate report released earlier showed that retail sales were weaker than expected, which also weighed on oil prices."
http://www.marketwatch.com/story/crude-oil-up-volatile-ahead-of-inventory-data
_embedded
Whááá csak beadják : ) Ha igen akkor ez egy derekas sz*patás volt : )
Figyeld mit művelnek, kinyírnak mindenkit, jó adat esés mi van itt, meleg volt:))
hány kilot fogytál 30centért? :)) 30centiért megértem a szenvedést, de ... :D
melyik irányba?
Jelenleg várok, de ahogy írtam lesz még itt visitás szerintem:)