"Csúnyán átvertek, akik futballozni tanítottak
"Három hónap után tapasztaltam, hogy engem becsaptak, csúnyán átvertek azok, akik itthon futballozni tanítottak, pedig akkor már játszottam a válogatottban. Büszke vagyok rá, hogy a világ egyik legjobb edzőjénél, a bosnyák Ivica Oszimnál tanultam, és rájöttem, sem fizikailag, sem taktikailag, sem mentalitásban nem érem el még az osztrákok szintjét sem, nemhogy a világszínvonalét. Semmit nem tudtam helyesen az alapvető dolgokról - helyezkedés, körültekintés, passzolás -, amik nélkül létezni sem lehet. A Sturmmal egy csoportkört sikerrel vettünk, én pedig mindenképpen alkalmazkodni akartam. Ha nem tettem volna, elveszek, és biztosan nem töltöm ki ötéves szerződésemet. Kitöltöttem, a Rapidnál is elégedettek voltak velem, mígnem érkezett egy új edző, és innen tipikus a sorsom. Az edző a saját játékosait hozta anyagi haszna reményében. Azt hiszem, ismerős ez a példa."
Innen vezetett Görögországba Korsós útja, és ha az az elhibázott - önmaga szerint katasztrofális - döntés nincs, akkor most nem menyasszonyi ruhákkal, vagy éppen az épülő négycsillagos lébényi szálloda ügye foglalkoztatná.
"Nem akarok, de nem is tudnék edző lenni. Az egy ördögi kör, oda nem kerülhet akárki, leosztották a lapokat. Nekem pedig nincs olyan hosszú nyelvem. Mi, akik rájöttünk a hibákra, talán tudnánk segíteni a magyar futballon, de ezt nem engedik" - összegezte véleményét Korsós György