Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#429179 Lxrose Előzmény: #429177

Ilyen kockázatos ügyleteket folytatsz? Nehogy emiatt zuhanjon meg az E-Star! :-)

#429177 Grizzly Géza Előzmény: #429175

Semmi,csak TBSZ-en nyitottam mol longot bef hitelre(részvény fedezettel) és még szívás van... Mivel tbsz-re nem lehet utalni kp-t a normál számláról ezért muszáj eladni részvényeket. Ennyi..:) A normál bef.számlámon veszem a kis pakkokat rfv-ből...

#429175 Bendeguz Előzmény: #429171

Mi történt reggel óta?

"Pedig lassan én is kipakolok 100 db-ot,ha a mol nem táltosodik meg...:( "

Örülök, hogy meggondoltad magad :)

#429171 Grizzly Géza Előzmény: #429155

Sajnos én is ellőttem a puskaport 11k környékén. De ma is vettem 22 db-ot és ahogy lesz szabad pénzem veszek még. Még 451-en állok 17 darabbal,de ha nem kapok,akkor sem bánkódok,mert nem estünk addig:)) Majdcsak lesz vmi,olyan még sose volt hogy sehogyse lett volna:) Én higítok és kivárok. Vadspekit pedig én nem bántom,csak rohadjon meg:)))

Re: vicc?

#429158 Lxrose Előzmény: #429050

Igen, látom. Elég amatőr módon próbál úgy tenni, mintha csak éppen beleolvasott volna ebbe a fórumba, közben meg a saját személyiségétől kevés sikerrel tud szabadulni.

Mivel vagy 0, esetleg minimális mennyiségű részvénye maradt a Concorde balhéja óta, perverz módon jósolgatja az extrém célárakat a mélységbe, miközben úgy tűnik, hogy a nagy eladók, akik akartak, már kiszálltak.

#429155 matgab Előzmény: #429120

hagyjátok már Vasspekit, örüljetek neki, hogy nincs itt. Ha sokat emlegetitek visszajön!

Nincs vevő, de ebben a globális parahelyzetben ez most nem is csoda, főleg úgy, hogy akinek volt szabad pénze az már mind bevásárolt 11-7k között...Aki meg csak most ismerkedne a papírral, az meg azt látja, hogy a válság alatt ez esett a legjobban, persze , hogy nem ugrik bele...

Ahhoz hogy emelkedni tudjunk javulnia kellene a nemzetközi helyzetnek, és kellene egy-két jó hír a papírral kapcsolatban. Akkor vissza tudnánk könnyen kapaszkodni a korábbi szintekre, addig meg menni fog a szöszmötölés...

#429120 Grizzly Géza Előzmény: #429119

Semmi vevő. Nem irigylem azokat,akiket likvidálnak... Pedig lassan én is kipakolok 100 db-ot,ha a mol nem táltosodik meg...:(

6500 kiöntve... Én azért…

#429119 Grizzly Géza

6500 kiöntve... Én azért csipegettem 6503-on,nem hittemvolna,hogy valakinek ennyire sürgős a kiszállás :))

Re: Hataridos kontraktusok állományának drasztikus csokkenese

#429017 taresz

Nem venném annak, viszont abban majdnem biztos vagyok, hogy nem a héten lesz a mélypont.

Ha a kihagyott OTP +15-öt siratod akkor azt ne tedd. Nemsokára még alatta tudsz venni. No, de ez nem Oti topik.

Re: Hataridos kontraktusok állományának drasztikus csokkenese

#429000 taresz

Még csak 1 hét telt el...............

Bár a mai USA-t elnézve el kell, hogy bizonytalanodjak.