Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bringások

Re: nincs cím

#428935 _pda_ Előzmény: #428932

a tipografia híres társaság, vitted valamire?

mostanában egyedül tekerek, próbálom a napi 20km limitet tartani 130 pulzusátlaggal

a fiam még csak pont 5, szóval ez eléggé bekorlátozza a lehetőségeket

#428932 Hathor Előzmény: #428920

en mindig szivesen bringazok,fiammal telen is kiszoktunk menni bringazni a havas utakra, nagyon szeretem a teli havas levegot harapni a bringan. En is MTB-vel nyomom. Hazai utakon nem is lehet maskeppen ,-)

Re: Bringások

#428930 Csusza Előzmény: #428906

Én szoktam tekerészni, főleg erdei utakon, közutakat utálom.

Igaz, most nincs harcképes bringám, átépítés alatt van már hónapok óta... :-(

#428927 Bendeguz Előzmény: #428920

MTB Caprine Highlander, de már szinte mindent lecseréltem rajta. Vettem rá teleszkópot, többe került mint amennyit az egész vasért adnának :D

#428924 Hathor Előzmény: #428906

biztosan tobben vagyunk erdekeltek a temaban. En olyannyira, hogy a tipografia versenyzoje voltam a 80as evekben. Ma is bringaztam este, elmentem egy telket megnezni a keruletunkben, majd kozertbe. Hetvegen dunakeszi vac utvonalat jartuk meg duna menti bicikli uton a csaladdal, a 6-8eves gyerekekkel. 35km volt oda vissza, gyerekeknek pont eleg.

#428920 _pda_ Előzmény: #428917

sajnos közeledik a "kutya idő", szóval idén korlátozottak a lehetőségek

össze lehet hozni valamit, igény esetén

ki-mivel nyomja?

én MTB, szeretek terepen is tekeregni, normális tempóval, szóval nem a "tudomány" bemutatása a cél (mert az nincs is) :))

#428917 Bendeguz Előzmény: #428915

Ne legyen divat. Itt is vannak kivételek, akik betartják a szabályokat!!! :)))

"Nagy" bicajosnak tartom magam, annak ellenére, hogy ebben az évben csak a tavaszi critical massra vettem elő a drótszamarat.

Tavaly minden gond nélkül lenyomtam felkészületlenül egy Budapest IX. kerület - Visegrád - Budapest IX. kerület 115 km-es utat az egyik szombati napon, amikor bicajozni támadt kedvem. Szóval a sík terepet jól bírom. Benne vagyok síelésben és bicajozásban is!

#428915 KawaBazsy Előzmény: #428912

Amúgy nyilván minden szabálytalan közlekedőt rühellek. De itt a bringás szekciót kell szidni, ha van miért. :-) Különben is, most divat! :-D

#428914 _pda_ Előzmény: #428911

arra csak a nejem járt, a klasszikus Passau-Bécs bringatúrán

nagyon tetszett neki

az egy másik világ

#428912 _pda_ Előzmény: #428908

én meg a figyelmes gépjárművel közlekedőket ;-)

mondjuk ha valaki az autó mellett kétkerekűvel is közlekedik, szerintem totál másképp viszonyul a többi kétkerekűshöz, legyen az bármilyen

#428911 Zotya32 Előzmény: #428906

hobbi szinten; néhány éve volt egy Passau- Rajka túra; idén nem nagyon tekertem, de majd jövőre visszaülök a bringára :)

#428909 _pda_ Előzmény: #428907

nem is ez a lényeg, én is csak mozgás képpen tekerek, le kellene nyomni az úszógumit, télen nincs rá szükség :DD

← Újabb hozzászólások 481 - 498 / 498