sok :)
1deci :)))
Csinálunk sós pogácsát, vagy stanglit egy szatyorral.
high five!!! pontosan :)
Igen, a jó idő végét 6-áról kitolták ma reggel már péntekig. Hátha csúszik még 1-2 napot...
Nekem mind1!
De vsz elég ha mi visszük az összes cuccot! Az a lényeg, h egy fószer fizessen mindent amit veszünk, mert úgy egyszerűbb az élet :))! Csüt-pént már látjuk hányan leszünk, megdumáljuk a kaját + a mennyiséget, aztán valamelyik "supermercato"ban(matgab kedvéért) röpke 8-10 óra alatt mindent megveszünk!!!
Ui: azért mi menjünk vásárolni, mert nem venném a szívemre, ha hercegnek szakadt rongyokban kellene megjelennie az eseményen, mivel nem tudna outletbe menni :)))))!!!
Alig lesz eső, az is remélhetőleg nyugaton. Már finomítottak az előrejelzésen, kb fele-harmada esőt ígérnek. Szél viszont lesz.
ennyi zöldség? Karalábé pl mihez? Vegyünk 4féle húst, hagyma és krumpli, egy kis bacon. Húsokat parázs felett, zöldségeket parázsban készítjük:)
Sztem is megveheti egyvalaki, mint tavaly. De nekem nyóc, Csoki a főnök. Sajna most is esőt mondanak, remélem fedett főzőhely is van. :-) De ha csak kicsi eső, az nem számít..
Nekem 8, de miért nem vesszük meg egyben az egész kajás részt? Könnyebb volna szétdobni az összeget és elég volna egy autónak kiállni a tacskónál. Italokat mindenki magának, egyetértek. Tudni kéne hány főre főzünk és hogy pl a hús sütésnél mi lesz a köret, mert ettől is függ a fejadag :)
szóval akkor hány kocsival is jöttök?
ki mit hozzon?
Hercegék kocsija: zöldség (répa, petrezselyem, zeller, karalábé, hagyma, krumpli, pari, paprika)
Rigóék kocsija: hús (pörköltnek, grillezni) tojás, liszt, kenyér
Mindenki: pálinka, sör, víz, lónyál...
Rendben így????
Jajaja...majd jól megsértődöm, aztán a pálinkáit nem viszem el!!!!
:D
kifogást nem fogadunk el :)
Te csak ne cincogj, gyere! Nekem is lenne dolgom, de egy 7végét ki lehet szedni pihenésre. Amúgy lett egy eladó VW Touareg-em, a Peugeot-od beszámítom.. :-)
Azon vagyok, hogy menjek, de a pincébe sem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretném, meg közbe anyunak hoztak fát, össze kéne vágni, behordani. Még az esős időbe bízok, az nekem lehet, hogy jó lenne. Én is tudok kapucniba borokat kóstolni:-). Mindegy felkészülök mindenre. Pénteken úgy du. 5 körül érnék újvárosba, abban az esetben ha a szombat nem jó. Neked az jó lenne?