Ja érdekes.... profik a játékosok az biztos...
kovacsadam reflexvétel 23 ft-on :))
ahelyett, hogy jött volna a Keletibe :)
"(#202574) Re: mennyi? 22?
Értékelés: +1
előzmény (#202572: NagyBarnaMacko) | válasz erre | Ma, 21:00
Önben kit tisztelhetek kedves uram?
Itt eszetlenkedik, Jenővel és marslakoval együtt.
Kérem fáradjanak át a gumiszobába és folytassák ott!
by mzx
kovacsadam"
Kovács ádám-os "történetet" itt lezárhatjuk... mzx régóta nincs, kovács ádám meg egy friss nick... nem hinném, hogy most vett volna csak phyl-t; egy régi beragadt ő is, vagy netán maga mzx :)
könnyeimmel küszködöm...
olvastam, de ez így komolytalan, vagy írjon email-t a b.zotya32 kukac gmail pont com-ra
vagy adjon elérhetőséget ő.
Holnap keleti pályaudvar, 12 óra, ne hozzon senkit, és semmi feltünés!
kovacsadam
írjátok már meg neki, hogy szeretnék vele személyesen találkozni, ha ennyire biztos a dolgában, akkor ezt vállalja fel az arcával, különben csak egy beragadt reménykedő.
"(#202545) Re: mennyi? 22?
Értékelés: 0
előzmény (#202544: roberrtto) | válasz erre | Ma, 16:39
Nyugodjon meg kedves Uram!
Ön szerint miért tart itt az árfolyam, miért nincs kereskedés?
Kérem,hogy nyugodjon meg minden részvénytulajdonos, azok is jól fognak járni akik 200 Ft-on jegyeztek! (kedves Elcamino, ez Önnek szól!)
Áldani fogják a pillanatot mikor phyl tulajdonosok lettek.
Nincs messze az új bluechip megjelenése itt a béten.
kovacsadam"
amúgy most biztos pakolásznak, ha jól rémlik októberre volt tervezve az elköltözés a Bocskairól. :)
Csak kár, hogy nem a Gyorskocsiba költöznek, hanem a Révay utcába :))
a pharma zrt az működik. tuti.
hallottam a gr-ben a riportot, anno 3-4 éve a "csődtől" mentette meg Móré az organitot... érték volt benne, termékek és tudás. Phyl-pharma zrt-ben is van ha nem is olyan eget verő, de van. És illeszkedik az alpha csoportba... szerintem a phyl-pharma zrt talpra fog állni, ahogy az organit és idővel jelentékeny bevételt fog nekik hozni. az egy dolog, hogy a holdingba sosem kerül vissza, vagy ha igen horribilis áron.....
A phyl pharma zrt? Papíron lévő cég, nem hinném, hogy bármilyen termeléssel foglalkoznának.
Épp ma reggel gondolkoztam azon, hogy létezik-e még ez a Holding? Vajon mit csinálhatnak vagy már be sem járnak dolgozni? Hónapok óta megint semmi nem történik...
kíváncsian várom, a phyl-pharma zrt mikor fog olyan terméket előállítani, ami díjat kap....
Móré a. mindig időben vásárolta fel a szükséges cégeket, így a phyl egyetlen értékét is.
hallo vevők!!
van itt valaki? vagy csak buxi veszi megint a rendszeresen a keveset
re 300
Ezt meg csak támasszuk ott 1 Ft-on, mert olyan üres az a könyv, hogy valami siralmas.
Csak meg ne kapjuk.
már forintozik megint ĐĐ
tyúkos Még ott is beragadsz talán 5ft már jó.
marslako2
médiás - NA ennek annyi még ez is most már biztos hogy 50ft alá megy dobjátok mert itt átvertek minket.
marslako2