Most értem haza.Lefagyott az E-Star nálam vagy tényleg 11-kor volt utoljára kötés??
Most értem haza.Lefagyott az E-Star nálam vagy tényleg 11-kor volt utoljára kötés??
6700-6800 között megy az adok-kapok. Gyanús nekem, hogy a kedves vevő magára önti, hogy legyen olyan kicsi, aki bedobja.
Amilyen sunyin adták,olyan sunyin veszik is.De érzésem szerint 7k alatt tervezik megvenni az egészet
Legalább aktivizálódik ott kicsit a topic.Tettem be 530-ra én is egy kis ajánlatot.Ahogy lenni szokott már nem is látszik a könyvben....
Regeltem végre a shortfolion, ott is csak azt kértem spekitől, amit itt is: mutassa be az elemzését. Várok :)
Mennyivel nyugodtabbak vagyunk nélküle.
Én megszavazok neki még egy hét kitiltást.
Hagyd már :) ő Johnny 1 :)) nem is Vadspeki, bár ugyanazokkal a fordulatokkal él.
"emlékeSZtek" -írja az agyoniskolázott fősulis..na ennyit az elemzéseiről, meg az emlékeiről
Már javították az elírást a cikkben.
Majdnem biztosra még a cég sem tud semmit, csak ha már megtörtént. Szerintem ezeket a dolgokat nem kellene olyan komolyan venni, mindenki mérlegelje az olvasottakat és döntsön! Rövid távon semmit sem lehet felelősséggel jósolni az árfolyammal kapcsolatban, most a rövid táv hónapokat is jelenthet. Mindent úgy kell érteni, hogy 1-2 év távlatában jó esély van a nagy nyereség bezsebelésére, de a rövid távú kockázatok nagyok és most inkább lefelé mutatnak, hiába van lent az ár.
http://www.gtm.hu/hullamvasuton-az-e-star
Ezt a másik fórumról "nyúltam" le.
Amúgy egy másik fórumos beírásról az jutott eszembe, hogy nagyon nem korrekt dolog majdnem biztosra vizionálni közeljövőbeli történéseket , aztán amikor NEM ELŐSZÖR!!!! egész más következik be, akkor mélyen hallgatni. Ez nem személyeskedés, jó magamra ugyanúgy érvényesnek tartanám, mint bárki másra.
1 hétről volt szó, úgyhogy már elvileg lejárt. Talán nem akar hozzánk lealacsonyodni, meg egyébként is gondolom büszkeségből nem ír egy olyan fórumra, ami őt kitiltja, még ha csak ideiglenesen is.
Elolvastam, jól nyomja:)Itt nem járt még le az eltiltása?
Én is vettem 18-at 6500-on. Valakit pár másodperccel előzhettem meg.
Közben olvasom Vadspeki legújabb "elemzését" a portfólión. A 6000-rel nem is foglalkozva rögtön 5000-5500-as árfolyamokról beszél, meg valami "former-féle nevű beültetőről", akinek a történetére már csak halványan emlékszik. :-)