Na most az sp fut. rátekeredik az 1100-ra, de ezen miért is csodálkozom...
Na most az sp fut. rátekeredik az 1100-ra, de ezen miért is csodálkozom...
Izgalmas őszünk lesz akkor. A katarzisra nagyon kíváncsi vagyok.
Amúgy pörög az üzlet? Vannak ügyfelek?
Kilövés az lesz, de a célpontok a longos versenyzők lesznek.
Van most ez a 2 napos Eu-s pénzügyminiszteri tanácskozás, és ma Cd azt írta október 13-án várható döntés görög ügyben, sokadik határidő, nyúlik ez az ügy mint a rétestészta, nem tesz jót a piacoknak. Mit fognak ebből kihozni arra nagyon kíváncsi vagyok, de ezek a heti 100 pontos volák sp-ben állandósulnak nagyon úgy tűnik.
Gondolom, egy fal is olyan erős, amennyi ütést kibír: ha sok a visszapattanás akkor erős, ha betörik, akkor omlik az egész...vagy beleragad a kalapács :-)
rotty szagot érzek kint...
Mintha azt mondanád, minél többször támadja a támaszt, az annál erősebb lesz.
Szerintem ez éppen forditva van.
azért szépen lezúzták ma is az indexeket.....nagy esés lesz ebből holnapra nálunk is...
de ha letörik kinnt az a támasz akkor aztán beindulhatnak igazán...főleg ha éppen arra időzítenek valami nagyon rossz hírt.
annyit látok, hogy egyre nő a pesszimizmus, ahogy mindig vissza-visszatér a dow ezekhez a szintekhez.... így elvileg egyre könnyebb lesz védeni a támaszt, és elfogynak az eladók, végül kilövés lesz, szvsz
Dow beesett, igaz itt már járt többször.
Dax a napi támasz alatt.
Dollár bement 1,34 alá, korábban 1,339-ről pattant.
Olaj 80 dollár alatt.
Bármit, csak ne ez az idíóta sokkos, stopkiütős oldalazás folytatódjon. Folytatódjon az esés, vagy lökjék vissza az indexeket az emelkedő trendbe, de ez borzalom. Én így csak bukok.
Szerintem a negyedév végének köszönhető a felkötés, amit holnap még megnyomhatnak 1x.
Utána én nem maradnék longban, bár amekkora esések már voltak, akár a randa oldalazás is folytatódhat még jó ideig.
ez gyász..
az osszes index kozul ezzel csinaltam osszessegeben a legtobbet, szerintem a legjobban kereskedheto a harom kozt ta alapon. Igaz most kisse beragadtam longban es bar valoban egesz szepen visszahuztak igy a vegen, de azert fibo alatt zart.
Ha jól látom csináltak egy doji-t mára, ezekszerint vége az oldalazásnak:-D
Most igy visszanézve tényleg érdekes, a Nasdaq épp ott táncol most, azon a szinten ahol a 2008 őszi beesés előtt csúcsra ment.
A Dow és a S&P el sem érte azt azóta sem.
Én is néztem, az a vezető index, érdemes tán figyelni
azért jól forognak napon belül... amilyenek, még jól fel is húzzák a végére..
na igen, de pont ez volt fura eddig (es meg mindig), hogy a nas egy fibo szinttel erosebb, mint az sp es a dj.