vettem 510-ért....mindenki meneküljön, mert amiből én veszek, az minden zuhan....amúgy 10 éves állampapír másodpiacon ma 7,76 %-on megy....
vettem 510-ért....mindenki meneküljön, mert amiből én veszek, az minden zuhan....amúgy 10 éves állampapír másodpiacon ma 7,76 %-on megy....
Valami bűzlik errefelé,ha ilyen jó hangulatban sem tud menni.....(A 10 éves állampapír már csak 8,8-on forog..)
a molt meg folyamatosan ajánlottad osztalékra
na abban aztán lesz vagy 2% ĐĐ
tóbiás hantás
Bérmásoló:D
Egyébként mi történik, ha emelkedne újabb 10%-ot?
Elmondom neked semmi, ezt a papírt márciusban kell megvenni és április közepén dobni:D
Tudod 12%-os 10 éves állampapír hozam mellett a kutyát sem érdekli a 15%-os Telko hozam.
Vettem záróban 516-ért. Meglátjuk, mire lesz jó.
515-nek tartania kéne.
Gyanús, hogy holnap jön el ennek a napja, ma nagyon lapított.
Ez alapján 525 körül is érhet a reggeli szintre rakva az 55 Ft-ot, de a kormány megint okos...
http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/elmeszelt_ado_nagyot_nyerhet_a_magyar_telekom_45284
Szal speki lett a lajhárból, pár nap mire letisztul a helyzet.
T-com amúgy is drága, telefont átvittük a digi-hez télen, ott harmadannyi.
(Aznap talán estek is, megérezték ehehehehe) :-)
Mondjuk 1-2 koki rájuk férne, mert adóemelések helyett kiadáscsökkentésben kéne gondolkozniuk, azt meg nem akarnak.
Gondolom, a távközlési cégek a különadót még véletlenül sem hárították át az ügyfelekre, mint a bankok... Duplán jól járnak a telkós cégek, ha visszajár az adó.
Reagált a kormány: nem törli el a telekomadót, jöhet a Bíróság
megmentik az embereket megint Đ
A Fidesz bevállalja a kokit. Végre ki mer valaki állni az EU ellen és nem teljesítenek mindent mindjárt az első szóra, mint az elődök.
Ha rajtam múlna, ebben a másodpercben kilépnénk az Európai Unió nevű gittegyletből. Ezeknek nem mi kellettünk, hanem a piacunk, amit el lehet árasztani a sok szeméttel.
Ettől függetlenül a különadót majd valószínűleg vissza kell fizetni.
Záró tipp: 485
Záró tippek szerintetek ?